Μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές - Τι θα έχει φέτος η 76η ΔΕΘ

08:40 9/9/2011 - Πηγή: 24wro
Όλα θα κινούνται από σήμερα γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Ήδη ο πρωθυπουργός...
βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος το Σάββατο θα εγκαινιάσει την 76η Διεθνή Έκθεση και θα εκφωνήσει τον καθιερωμένο λόγο για τις οικονομικές εξελίξεις, ενώ την επομένη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης.


Σήμερα Παρασκευή, στις 2 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός πρόκειται να συναντηθεί, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης,
με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ενώ στη συνέχεια θα έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Με βάση το πρόγραμμα που διένειμε η ΔΕΘ ΑΕ, ο κ. Παπανδρέου θα παραστεί το πρωί του Σαββάτου (9.30) στην τελετή αγιασμού της φετινής διοργάνωσης, θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων ("Ι.Βελλίδης"). Στις 11/9, ο κ. Παπανδρέου θα δώσει συνέντευξη Τύπου (13.00, στο "Ι.Βελλίδης").

Από Δευτέρα και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα δώσουν το "παρών" στη ΔΕΘ οι πολιτικοί αρχηγοί της ήσσονος αντιπολίτευσης, ενώ το πολιτικό "κομμάτι" θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Με βάση πάντα το πρόγραμμα που διένειμε η ΔΕΘ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη ΔΕΘ στις 17/9 (20.00,"Ι.Βελλίδης"), ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της Helexpo AE και της ΔΕΘ ΑΕ και θα ακολουθήσει επίσκεψή του στους εκθεσιακούς χώρους. Στις 18/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου (13.00, "Ι.Βελλίδης").
Keywords
Τυχαία Θέματα