Αξιωματικός του στρατού έκανε φάρσες για βόμβες!

11:42 13/2/2012 - Πηγή: 24wro
Στον εισαγγελέα Σάμου θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ο φαρσέρ που επί ημέρες...
αναστάτωνε τα αεροπορικά δρομολόγια από το νησί προς την Αθήνα με τα «προειδοποιητικά» τηλεφωνήματα του για δήθεν ύπαρξη βόμβας. Το παράδοξο είναι ότι ο δράστης είναι… αξιωματικός του στρατού!

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο χωριό Κοντακαίικα το δημόσιο καρτοτηλέφωνο από το οποίο ο φαρσέρ τηλεφωνούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας
και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στα αεροπλάνα της «Ολυμπιακής». Έτσι, δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του και ο στρατιωτικός ομολόγησε τις φάρσες, χωρίς όμως να εξηγήσει και για ποιο λόγο τις έκανε.

Το πρώτο τηλεφώνημα για βόμβα είχε γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο αεροδρόμιο της Σάμου και είχε ως συνέπεια να ακυρωθεί η πτήση 755 της "Olympic Air" των 16:45 με προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα, είχε γίνει σοβαρή κινητοποίηση όταν εντοπίστηκε μια ασυνόδευτη αποσκευή που όμως δεν έκρυβε κάτι ύποπτο. Το δεύτερο τηλεφώνημα είχε γίνει το απόγευμα της επόμενης ημέρας, αλλά η πτήση έγινε με μεγάλη καθυστέρηση, αφού πρώτα έγινε έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στο αεροσκάφος και όλους τους χώρους του αερολιμένα της Σάμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα