Αποσύρονται οι κατηγορίες κατά του Στρος Καν

19:51 5/7/2011 - Πηγή: 24wro
.fullpost {display:inline;} «Άνοιξε σαμπάνια Ντομινίκ Στρος Καν!» είναι η προτροπή της εφημερίδας... «New York Post» στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, αφού οι αμερικανοί εισαγγελείς θα αποσύρουν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Η απόσυρση θα γίνει...


κατά την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο σε δύο εβδομάδες ή και νωρίτερα εξαιτίας αμφιβολιών για την αξιοπιστία της καμαριέρας.

Η εφημερίδα επικαλείται ανώνυμη πηγή που ερευνά την υπόθεση Στρος-Καν, η οποία χαρακτήρισε βέβαιη την απόσυρση. «Όλοι γνωρίζουμε ότι η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να στηριχθεί» έγραψε η εφημερίδα επικαλούμενη την ίδια πηγή.

«Η αξιοπιστία της (του φερόμενου ως θύματος) είναι τόσο χαμηλή τώρα, που γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να στηρίξουμε υπόθεση με εκείνη (τη γυναίκα)» δήλωσε η πηγή στην εφημερίδα αναφερόμενη στην καμαριέρα πολυτελούς ξενοδοχείου του Μανχάταν, η οποία κατηγορεί τον Στρος-Καν ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα από όσα λέει, το οποίο είναι κρίμα γιατί τώρα ενδεχομένως να μη μάθουμε ποτέ τι συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου» προσθέτει.
trelokouneli 
Keywords
Τυχαία Θέματα