Κρυμμένα μυστικά του μεσοπρόθεσμου

19:51 5/7/2011 - Πηγή: 24wro
Υπό πλήρη κηδεμονία θέτει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα....
που ψήφισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΠΚ, το περιβόητο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, έργο του οποίου είναι η πώληση των περιουσιακών στοιχείων της χώρας μας για την αποπληρωμή και μόνο των δανειστών μας, όπως προβλέπεται από τις ρυθμίσεις του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου .Όπως προβλέπεται στην παράγραφο 11 του άρθρου 3 στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Ταμείου θα
παρίστανται 2 εκπρόσωποι των δανειστών μας, που θα έχουν ρόλο παρατηρητή, προφανώς για να παρακολουθούν και να αναφέρουν τα πάντα στην τρόικα, ενώ δεσμεύονται άπαντες με εχεμύθεια προς όλους τους υπόλοιπους , δηλαδή ακόμη και προς τον ελληνικό λαό. Το σημείο αυτό , είναι εμφανές ότι «καίει» τους δανειστές μας , καθώς, επαναλαμβάνεται και στο άρθρο 16, με έμφαση «τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου υποχρεούνται να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά στα δεδομένα των υπηρεσιών, εργασιών , στατιστικών στοιχείων ή άλλων δεδομένων που αφορούν στις δραστηριότητες του Ταμείου και να απέχουν από κάθε σκόπιμη ή ακούσια αποκάλυψη τους σε οποιοδήποτε τρίτο. Μάλιστα , προβλέπεται ακόμη ότι «Οι υποχρεώσεις των μελών του Δ.Σ. του Ταμείου που προβλέπονται στην παρούσα παράγραφο (ρήτρα εμπιστευτικότητας) παραμένουν σε ισχύ για 3 έτη μετά την αποχώρηση τους από το Ταμείο». Δηλαδή ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να μαθαίνει τι αποφασίζεται για την τύχη της δημόσιας περιουσίας , αλλά ότι και αν έχει γίνει να μπορεί να μαθευτεί μετά από 3 χρόνια, όταν δηλαδή θα είναι πολύ αργά για να διορθωθούν τα όποια λάθη έχουν γίνει σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.
Και το απολύτως κορυφαίο προβλέπεται στο άρθρο 4 στην παράγραφο 1, που ορίζει ότι στο Ταμείο συνίσταται 7μελες Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων τα 3 από τα 7 μέλη του οποίου υποδεικνύονται από τους 2 εκπροσώπους-παρατηρητές της τρόικας που όπως προβλέπει το άρθρο 3 παράγραφος 11, παρίστανται στις συνεδριάσεις του Ταμείου. Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων εισηγείται αποκλειστικά την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου και μάλιστα όπως προβλέπεται στην παράγραφο 3 του άρθρου 4, καμιά απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί εάν δεν γνωμοδοτήσει του Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων .. Με απλά λόγια θα πουλάμε ότι θέλει η τρόικα, σε όποιον θέλει η τρόικα .
Και είναι απορίας άξιον , οι βουλευτές που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, δεν τον διάβασαν;
Οι αποκαλύψεις για τις παγίδες του μεσοπρόθεσμου , βέβαια δεν τελειώνουν εδώ. Έπεται συνέχεια.
newscode.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα