Από τον εκβιασμό...στο κρατητήριο!

16:35 10/6/2011 - Πηγή: 24wro
Είπαν να πάρουν στα χέρια τους τον νόμο!Ο λόγος για τρεις άνδρες...
οι οποίοι εκβίαζαν δύο άτομα που φέρεται να έχουν στήσει απάτη σε βάρος τους. Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ένας 33χρονος κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, εκβίαση, απειλή και παράνομη κατακράτηση κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα, ο 33χρονος μαζί με άλλους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, με επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές εκβιάσεις και απειλές, απαιτούσαν χρήματα από τους δύο άνδρες ηλικίας 33 και 57 ετών, καταδεικνύοντας τους ως υπαίτιους για απάτη σε βάρος του συλληφθέντα και των συνεργών του, υπόθεση η οποία εκκρεμεί σε αρμόδιο δικαστήριο.
Ο δράστης, μαζί με την «παρέα» του είχε επιτεθεί σε έναν 57χρονο στην παραλία Βάρκιζας, είχε συμμετάσχει στην απαγωγή ενός 33χρονου την άνοιξη του 2010 και στη ληστεία ενός 57χρονου που έλαβε χώρα την 2-6-2011 κατά την οποία αφαιρέθηκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ανευρέθηκε μετά από μέρες στην περιοχή του Κορωπίου.
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Βάρης προέκυψε ότι ο συλληφθείς, ενώθηκε με τους συγκατηγορούμενούς του και συνέστησαν εγκληματική οργάνωση για την διάπραξη Ληστείας, Εκβίασης, Απειλής, Παράνομης Κατακράτησης και Επικίνδυνης Σωματικής Βλάβης με σκοπό το οικονομικό όφελος και την προσβολή της σωματικής ακεραιότητας των ανωτέρω παθόντων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
  newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα