Από Ιούλιο ο Ζιλμπέρτο

21:10 4/6/2011 - Πηγή: 24wro
Τον Ιούλιο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Γκρέμιο, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα...


Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος υπέγραψε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με την «Ιμορτάλ», ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να πάρει μέρος σε επίσημους αγώνες της βραζιλιάνικης ομάδας αφού δεν έχει εκπνεύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.
Αυτό θα γίνει στις 30 Ιουνίου και
από την 1η Ιουλίου ο Ζιλμπέρτο θα μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να παίξει για λογαριασμό της νέας του ομάδας και να προσφέρει τις σημαντικές του υπηρεσίες, όπως τόνισε και ο προπονητής της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκάουτσο.
Εκτός ωστόσο του τυπικού της υποθέσεως, ο Ζιλμπέρτο θα πρέπει και να πάρει τις απαραίτητες ανάσες, από τη στιγμή που μέχρι πριν από λίγες μέρες αγωνιζόταν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προερχόμενος από μια γεμάτη χρονιά με τον Παναθηναϊκό στην οποία είχε 44 εμφανίσεις με τη φανέλα των «πράσινων».
Ο 35χρονος άσος θα πάρει άδεια περίπου 15 ημερών για να ξεκουραστεί και να επιστρέψει έτοιμος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και στις προπονήσεις της Γκρέμιο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί περίπου άλλο τόσο διάστημα για να αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της «Ιμορτάλ».

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα