ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πέρασε μέσα από τη τζαμαρία για να ξεφύγει!

15:03 12/1/2013 - Πηγή: 24wro
Διαφυγή βγαλμένη από ταινία επιχείρησε να κάνει ένας 31χρονος διαρρήκτης όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε στα χέρια αστυνομικών...
της Ο.Π.Κ.Ε. που τον είχαν εντοπίσει στο σπίτι ενός 43χρονου στη Χαλκίδα. Ο δράστης πέρασε μέσα από την τζαμαρία μιας μπαλκονόπορτας και προσπάθησε να διαφύγει.

Όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν σε ένα διπλανό οικόπεδο και να του βάλουν χειροπέδες. Ο νεαρός Έλληνας, που είχε σπάσει και νωρίτερα ένα τζάμι για να μπει στο σπίτι αλλά
έγινε αντιληπτός από έναν γείτονα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την ώρα που έφευγαν αντιλήφθηκε η 38χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στο Σχηματάρι τις τέσσερις τσιγγάνες που είχαν τρυπώσει αθόρυβα και είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα αξίας 500 ευρώ! Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ανδρών του τοπικού τμήματος, δυο από τις δράστιδες ηλικίας 35 και 31 χρόνων συνελήφθησαν με όλα τα κλοπιμαία εκτός από τα κοσμήματα, τα οποία είχαν πάρει οι άλλες δυο που πρόλαβαν να το σκάσουν και αναζητούνται! Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δυο τσιγγάνοι, ένας 27χρονος και μία 24χρονη, συνελήφθησαν στο Λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας λίγο μετά τις διαρρήξεις σε δυο σπίτια στην περιοχή Δανήλια που είχαν κάνει μαζί με μία αγνώστων στοιχείων συνεργό τους που αναζητείται. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ που είχαν κλέψει από το σπίτι μιας 44χρονης και τα χρυσαφικά αξίας 600 ευρώ που είχαν κλέψει μαζί με 60 ευρώ σε μετρητά από την κατοικία ενός 73χρονου. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα