ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Στέλεχος της Google παίρνει 150 βιταμίνες την ημέρα

08:50 22/10/2013 - Πηγή: 24wro


Σκοπεύει, λέει, έτσι να ξεγελάσει τον θάνατο...

Αυτός είναι ο Ray Kurzweil, τεχνικός διευθυντής της Google. Ο 65χρονος Kurzweil λέει πως παίρνει 150 συμπληρώματα διατροφής την ημέρα γιατί έτσι, νομίζει αυτός, θα μπορέσει να ξεγελάσει τον θάνατο. Η ιδέα του βασίζεται στην σκέψη πως αν πάρει όσα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής μπορεί, τότε το σώμα του θα κρατηθεί στη ζωή αρκετά ώστε να προλάβει την επαναστάσταση της νανοτεχνολογίας, που
όπως λεει έρχεται και θα μπορέσει να τον κρατήσει ζωντανό για πάντα. Υποστηρίζει πως η βιολογία είναι σαν μια διαδικασία hardware και πως αν μπορέσεις να συντηρήσεις τα κύτταρα ζωντανά τότε κρατιέται και ο ... σκληρός δίσκος ζωντανός.

Ο ίδιος άνθρωπος πιστεύει πως έως το 2029 θα μπορούμε να τρώμε όσο βρώμικο φαγητό θέλουμε γιατί μια ένεση από nanobot θα μας δίνει όσες βιταμίνες και πρωτεΐνες χρειαζόμαστε και θα βγάζει όλο το λίπος από τον οργανισμό. Επίσης πιστεύει πως το μέλλον της ανθρωπότητας είναι τα έξυπνα ρομπότ.

Ένας οποιοσδήποτε γιατρός πάντως θα του έλεγε πως αν πάρει όσα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής μπορεί, τα νεφρά και το συκώτι του δεν θα προλάβουν σίγουρα την επανάσταση της νανοτεχνολογίας.

kamarinia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα