ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ: Εβαλαν πιστόλι στον κρόταφο δύο παιδιών!

15:53 9/3/2012 - Πηγή: 24wro
Επικίνδυνοι κακοποιοί έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο δύο παιδιών και κράτησαν όμηρο τη μητέρα τους! ...
Σκηνές απόλυτου τρόμου έζησαν τα δύο ανήλικα αγγελούδια όταν οι ληστές τα απείλησαν με όπλα, τρομοκρατώντας τη μάνα τους και τη διευθύντρια του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στους Αγίους Θεοδώρους, προκειμένου να τους δώσουν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία.

Η θρασύτατη κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2.00 χθες το μεσημέρι, όταν τέσσερις πάνοπλοι κακοποιοί που επέβαιναν σε δύο οχήματα έφτασαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Δύο από τους ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα,
όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα η καθαρίστρια, τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι 10 ετών και ένα 5χρονο κοριτσάκι, καθώς και η διευθύντρια του καταστήματος. Μπροστά στη θέα των ληστών οι δύο γυναίκες πάγωσαν, ενώ τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε. Οι δράστες δεν δίστασαν να τραβήξουν όπλα και σημαδεύοντας τα ανήλικα παιδιά, να απειλήσουν τις δύο γυναίκες προκειμένου να τους δώσουν τα χρήματα που υπήρχαν.

Αφού άρπαξαν από τα ταμεία το ποσό των 2.000 ευρώ προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά εκείνη τη στιγμή στο σημείο έφτασαν περιπολικά της Ασφάλειας. Κάτοικοι και περαστικοί που είχαν αντιληφθεί ότι μέσα στο κατάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη ληστεία, είχαν ειδοποιήσει τις αρχές, οι οποίες και χάλασαν τα σχέδια των κακοποιών.

Οι τελευταίοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Αφού έβαλαν τα όπλα στον κρόταφο των δύο γυναικών, τις χρησιμοποίησαν ως ασπίδα και βγήκαν έξω από το υποκατάστημα. Με γρήγορες κινήσεις τις επιβίβασαν σε ένα από τα δύο οχήματα και πριν τραπούν σε φυγή απείλησαν τους αστυνομικούς ότι σε περίπτωση πους τους ακολουθούσαν θα σκότωναν τις ομήρους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν κάτω από μια αερογέφυρα, σε απόσταση 1.200 μέτρων από τους Αγίους Θεοδώρους. Οι κακοποιοί, αφού τις άφησαν ελεύθερες, έβαλαν φωτιά στο όχημα που επέβαιναν και διέφυγαν με το αυτοκίνητο των συνεργών τους.

Οπως διαπιστώθηκε το καταστραμμένο αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο. Σε κατάσταση σοκ οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά που είχαν μείνει μόνα τους στο κατάστημα, τα παρέλαβε ο πατέρας τους. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν στήσει μπλόκα και χτένιζαν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες τις κινήσεις των ληστών έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του υποκαταστήματος και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών και εξετάζεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα