Απεργιακό μπλακ-άουτ σήμερα Τετάρτη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

01:56 6/11/2013 - Πηγή: 24wro


Παραλύει σήμερα, Τετάρτη, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, εξαιτίας της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ...

Στις 11:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ραντεβού του ΠΑΜΕ έχει οριστεί για τις 10:30 στην Ομόνοια.

Στην απεργία
συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τις ΔΕΚΟ, τα Ταμεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι γιατροί. Παράλληλα, τη συμμετοχή τους στην απεργία έχουν επίσης ανακοινώσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας καθώς και η Ομοσπονδία Τριτέκνων.

Λόγω του απεργιακού μπλακ-άουτ τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Μετ΄εμποδίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι μετακινήσεις. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ, ο Προαστιακός και τα τρόλεϊ, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Κανονικά θα κινηθούν Ηλεκτρικός, Τραμ και Μετρό (με εξαίρεση το τμήμα Δ. Πλακεντίας – αεροδρόμιο).

«Αναταράξεις» και στην εναέρια κυκλοφορία

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 15:00 το απόγευμα έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

«Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια

Επιπλέον, η ΠΝΟ έχει ανακοινώσει πως θα κρατήσει τα πλοία «δεμένα» στα λιμάνια.

pestanea
Keywords
Τυχαία Θέματα