Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής με νέα πρόσωπα

00:07 6/11/2013 - Πηγή: TNSite

Νέα πρόσωπα θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της τούρκικης σειράς Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής που το καθένα θα παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Ξεκινάμε με την Μελτέμ Τζουμπούλ, οποία ως δολοπλόκα Φατμά θα συγκρουστεί ευθέως με την Χουρέμ. Έχει το δικό της σκοτεινό παρελθόν. Ήταν παντρεμένη με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της, Μουσταφά Πασά και έκανε σχέση με νεαρό άντρα.

Συνεχίζουμε με τον Εγκίν Οζτούρκ, που θα

δούμε ως μελλοντικό σουλτάνο και ηγεμόνα, Σελίμ.

Η Μερβέ Μπολουγκούρ θα υποδυθεί την Βενετσιάνα αριστοκράτισσα Σεσίλια που φτάνει ως σκλάβα στο παλάτι αλλά χάρη στην άκρατη φιλοδοξία της, αλλάζει όνομα και γίνεται η Νουρμπανού, η επόμενη ισχυρή σουλτάνα στο πλευρό του Σελίμ.

Ο Αράς Μπουλούτ Ινεμλί θα είναι ο ηγεμόνας Μπεγιαζίτ.

Η Αλμεντά Αμπαζί θα είναι η Βενετσιάνα Βαλέρια, πρώην υπηρέτρια της Νουρμπανού, την παλλακίδα που έκανε την Χουρέμ να τρέμει, καθώς περιμένει το παιδί του Σουλτάνου.

Η Μπεράκ Τουζουνατάζ παίζει την κόρη του Μπαρμπαρόσα Μιχρουνίσα που ερωτεύεται τον Μουσταφά. Ο Τολγκά Σαριτάς θα είναι ο Τζιχαγκίρ, ο μιρκός γιος της Χουρέμ και του Σουλτάνου με σωματική αναπηρία.

Η Μίνα Τουανά Γκιουνές θα είναι η κόρη της Χατιτζέ και του Ιμπραήμ που γοητεύεται από τον ηγεμόνα Μπεγιαζίτ. Ο Σαρπ Ακαγιά είναι ο Ατματζά, ο γενναίος πολεμιστής στην υπηρεσία του Μουσταφά.

Zougla.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα