Αναζητώντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

21:13 16/5/2012 - Πηγή: 24wro
Που είναι ο Μπέκαμ, οεο;», θα μπορούσε να είναι το σύνθημα, αφού οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Άγγλο Σούπερ Σταρ να έρχεται τελικά την Πέμπτη (17/5) στην Αθήνα.Σε κατάσταση… συναγερμού βρισκόταν το μεσημέρι (16/5) το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», αφού είχαν ειδοποιηθεί πως καταφθάνει στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν
αναμενόταν μόνος του αλλά στην ίδια πτήση θα βρισκόταν η πριγκίπισσα της Αγγλίας, Άννα και η συνοδεία της.
Και μπορεί η πριγκίπισσα Άννα και η συνοδεία της να βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, εξάλλου έδωσε το «παρών» νωρίτερα στην Ακρόπολη, όταν ο Δημήτρης Χονδροκούκης άναψε την Ολυμπιακή φλόγα στον βωμό του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έχει εμφανιστεί πουθενά.
Τελευταίες πληροφορίες, θέλουν τον μεγάλο αστέρα του ποδοσφαίρου να έρχεται αύριο (17/5) και μάλιστα όχι από το Λονδίνο αλλά από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην τελετή παράδοσης της Φλόγας για το Λονδίνο, που θα γίνει στο Παναθηναϊκό στάδιο.
Όπως και να 'χει ο απόλυτος super star του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κατάφερε να κλέψει για μία ακόμα φορά την παράσταση -γεγονός που θα στενοχωρήσει την πριγκίπισσα Άννα- ακόμα και δια της... απουσίας (;) του!

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα