Ανασχηματισμός: Ένας μάταιος συμβιβασμός

08:22 18/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ας δούμε τι συμπεράσματα βγαίνουν...


Ολοκληρώθηκε η Ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Πραγματικά οι κινήσεις του νυν Πρωθυπουργού χαρακτηρίζονται σπασμωδικές αλλά καταδεικνύουν και την ….αγάπη (πατριωτική ασφαλώς) στην καρέκλα. Κάποιοι από τους «αντάρτες» υπουργοποιήθηκαν και ασφαλώς δεν θα καταψηφίσουν τροπολογίες, νόμους και διατάγματα αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα έχει υψηλές θερμοκρασίες και κάποιοι άφησαν τα «παντελόνια» στο σπίτι τους
για να μην ζεσταίνονται.

Κατά την γνώμη μου ο Πρωθυπουργός έπραξε αυτό που λένε οι Αμερικάνοι «ότι δεν εξαγοράζεται με λεφτά εξαγοράζεται με πολλά λεφτά» δηλαδή κάθε πράγμα έχει την τιμή του και ο βουλευτής το ψώνιο με την καρέκλα. Όμως ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πει μια φράση «να φοβάσαι την οργή αυτών που ευεργέτησες. Δεν θα σου συγχωρέσουν ποτέ το καλό που τους έκανες».

Μερικοί τίτλοι Υπουργείων προκαλούν δέος και γέλωτα. Όπως Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επιτυχημένος τίτλος με 3 στα 3. Για δε το Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ή για το Υγείας, Διατροφής –Άθλησης και Κοινωνικής ασφάλισης είναι εκπληκτικός. Εάν δηλαδή ο νέος Λοβέρδος ακολουθήσει τα χνάρια του παλαιού Λοβέρδου τότε τα γεμιστά και ο μουσακάς θα τρώγονται μόνον με ...leasing!O χάρτης της Νέας κυβέρνησηςΑς δούμε τι συμπεράσματα βγαίνουν από τις Uranian εξισώσεις, ξεκινώντας από την συνολική εικόνα.Η κυβέρνηση: Τα όρια της νευρικής μας κατάστασης. Παραισθήσεις. Ανέφικτοι στόχοι. Μια κυβέρνηση που θα πέσει γρήγορα.
Να και τα επιμέρους συμπεράσματα:Μηδενική Κριού (η εντύπωση-to momentum): Αλλαγή συμπεριφοράς, τακτικής και πλεύσης. Μια κίνηση ή ένωση που έχει κάποια αποτελέσματα. Κάποια άτομα καταφέρνουν(εν μέρει) να περάσουν την γραμμή τους στο κοινό. Κάποιες αλλαγές σύντομες. Μεγάλη κακοτυχία. Πολλά πράγματα «στραβώνουν» από το πουθενά. Ακραία και ακαριαία γεγονότα. Σεισμός, κεραυνοί, αστραπές. Το να εποπτεύεις τους άλλους.
Hades (ατυχία, βρώμικες πράξεις): Μια καριέρα-μια φήμη- μια ζωή σε ελεύθερη σε ελεύθερη πτώση. Μια κατάσταση όπου πάει από το κακό στο χειρότερο. Τύχη σχετικά με τα καύσιμα.  Αντιμέτωποι με δοκιμασίες και καταστροφές. Οι στρατιώτες «πρώτης γραμμής» τα δίνουν όλα. Κυβερνητικά στελέχη με ροπή στα παραπτώματα. Αυστηρότητα κατόπιν διαταγής του κράτους. Κακά ή μέτρια αποτελέσματα ζητήματα εργασίας. Η θέση κάποιου προκαλεί δυσαρέσκεια. Επαφές με συνδικαλιστές των κατώτερων κοινωνικά στρωμάτων.
Μεσουράνημα: Διανοητικές επαφές. Λειτουργώντας βάση σχεδίου.  Μια αλλαγή όπου σκοπό έχει να «αλλοιώσει» κάποιο αποτέλεσμα. Δίνοντας  δικτατορικές διαταγές. Για να ασκήσει τη δύναμη του κράτους. Αποφασίζω και Διατάσσω.

Ποσειδώνας (οράματα και ουτοπίες): Η ανικανότητα της δύναμης του κράτους να συνεχίσει. Διάλυση μιας μεγάλης δύναμης (έθνος). Μια επαφή – μια σχέση –μια συνεργασία που είναι αναξιόπιστη. Η γρήγορη χαλάρωση, ελπίδα και απογοητεύσεις. Νοιώθοντας έντονα στο συναίσθημα της αβεβαιότητας.

Kronos (η εξουσία): Διαχω
Keywords
Τυχαία Θέματα