Α.ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

20:22 23/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως...
δεν χρειάζονται - με αφορμή την παραπομπή Παπανδρέου από Πεπόνη - πολιτικές βεντέτες σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την χώρα μας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: "...Υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω αμετακίνητα ότι κάθε απόπειρα να γίνει πολιτική εκμετάλλευση του συγκεκριμένου θέματος εναντίον του κ. Παπανδρέου, παράγει μετά
απολύτου βεβαιότητος ανωμαλία. Αυτές είναι οι απόψεις μου. Η χώρα δεν χρειάζεται άλλες πολιτικές βεντέτες. Χρειάζεται προσήλωση στη κοινή προσπάθεια να μην γονατίσει. Όλα τα άλλα συνιστούν απώλεια προσφάτου μνήμης που είναι κακή σύμβουλος σε όσους στρατεύονται στο αγώνα για τη στήριξη της χώρας".
Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος έστρεψε περισσότερο τα βέλη προς τη Νέα Δημοκρατία όταν επισήμανε το εξής: ""Η αλήθεια είναι γνωστή και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων, παρά μόνον από εκείνους που επιχειρούν να παίξουν πολιτικά και άλλα παιχνίδια για τους δικούς τους σκοπούς, στην πλάτη μιας χρεοκοπημένης χώρας, παιχνίδια που τώρα βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να καλλιεργήσουν. Η αλήθεια είναι ότι, η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της χρέος μεγαλύτερο των 320 δις ευρώ, υπερδιπλάσιο αυτού που παρέλαβε και έλλειμμα που έφτανε το 16 % του ΑΕΠ, περίπου 36 δις ευρώ. Μάλιστα, η εικόνα του προβλήματος ολοκληρώθηκε πολύ αργότερα από την σύναψη της δανειακής σύμβασης, τον Νοέμβριο του 2010. Αυτή είναι η αλήθεια. Ποιος ή ποιοι την αμφισβητούν; Όσοι σκοπίμως επιδιώκουν να ξαναγράψουν την ιστορία, όχι μόνο αθωώνοντας τους ενόχους για αυτό το εθνικό έγκλημα, αλλά και επιχειρώντας να διαμορφώσουν τους όρους για την επιστροφή της χώρας σε μια περίοδο που παρείχε πάσης φύσεως ευκολίες σε παράγοντες ενός παρασιτικού κατεστημένου, που ουδεμία σχέση έχουν με την υγιή παραγωγική διαδικασία".

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα