Αλαλούμ με τις βαθμολογίες των πανελλαδικών

10:10 16/6/2011 - Πηγή: 24wro
Που είναι οι βαθμολογίες των πανελλαδικών; Άγνωστο. Ούτε το υπουργείο Παιδείας δεν...
ξέρει. Και πόσο μάλλον οι μαθητές που κοντεύουν να τρελαθούν από την αγωνία.

Με τα νεύρα των μαθητών και των γονιών τους παίζει το υπουργείο Παιδείας αφού ακόμη δεν ξέρει πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες.

Στις αρχές της επόμενης
εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο. Αρχικά είπανε για σήμερα Πέμπτη. Χθες βράδυ ακούστηκε για την Παρασκευή δηλαδή αύριο ενώ σήμερα το πρωί μάθαμε ότι θα γίνει από...Δευτέρα.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο αφού σήμερα θα γίνει ανασχηματισμός. Θα παραμείνει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στην θέση της; Άγνωστο και αυτό. Το πρόβλημα όμως θα είχε λυθεί αν οι βαθμολογίες δίνονταν σήμερα στην δημοσιότητα πριν γίνει ο ανασχηματισμός. Όμως κανείς δεν βγαίνει να πει που είναι το πρόβλημα παρά μόνο δίνουν παράταση στην αγωνία χιλιάδων μαθητών.

Πάντως σύμφωνα με το υπουργείο από αύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά τους μέσω ίντερνετ, οι υποψήφιοι με το 10%. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν ενώ ελπίζουμε ότι θα δοθεί και παράταση στις ημερομηνίες συμπλήρωσης των μηχανογραφικών για τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Εν τω μεταξύ, με ένορκη διοικητική εξέταση απειλεί η ηγεσία του υπουργείου τους υπαλλήλους που θα ανακοινώσουν κρυφά βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων σε κάποιον υποψήφιο πριν από την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα