Ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν με την δολοφονία του 2χρονου

11:31 2/12/2011 - Πηγή: 24wro
Γνώριζε τους δολοφόνους ο δίχρονος, για αυτό τον σκότωσαν...
Ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν στο αποτρόπαιο θέαμα του μικρού αγοριού με τον κομμένο λαιμό.
Σε τι μπορεί να έφταιξε ένα αγγελούδι μόλις δύο ετών και του αφαίρεσαν την ζωή τόσο άδικα με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο; Με αυτή την απορία στο στόμα βρίσκονται οι άντρες των Αρχών στην Καλαμάτα, που ήρθαν αντιμέτωποι με ένα από τα χειρότερα εγκλήματα όλων των εποχών.

Όπως σας είχαμε πει, ένας πατέρας και το 2χρονο παιδάκι του βρέθηκαν δολοφονημένοι
μέσα σε μια μαύρη Mercerdes σε αρδευτικό κανάλι στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος του δήμου Καλαμάτας.

«Πρόκειται για διπλό έγκλημα, το οποίο έγινε με απίστευτη αγριότητα. Ο θάνατος του 35χρονου πατέρα προήλθε από κακώσεις κεφαλής από βολίδες κυνηγετικού όπλου και στο παιδάκι η αιτία θανάτου είναι η κάκωση δια τέμνοντος οργάνου στην λαρυγγική χώρα», είπε ο ιατροδικαστής, Νικόλαος Κοττακίδης.

Ο 35χρονος πατέρας από την Αλβανία, που ποτέ δεν είχε προκαλέσει πρόβλημα στην περιοχή, σύμφωνα με τους γείτονες κείτονταν νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα βρισκόταν το άψυχο σώμα του μικρού αγοριού χωρίς το κεφάλι.

«Ήρθε να δει για λίγες μέρες τον μπαμπά του και πέθανε στην αγκαλιά του»

Κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. «Ο Φίλιππος ήταν ένα παιδί μάλαμα, δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα. Προσπαθούσε πάντα για το μεροκάματο για να μην λείψει τίποτα στην οικογένεια του στην Αλβανία. Και στο αγοράκι και στον μεγαλύτερο γιο του, ο οποίος είναι 11 ετών και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα η γυναίκα και τα παιδιά του είχαν έρθει μόνο πριν λίγες μέρες από την Αλβανία για επίσκεψη», λέει φανερά συντετριμμένος ο πρόεδρος του χωριού στην Espresso, Πλατύ Μεσσηνίας, όπου έμενε το θύμα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει εκτίμηση από την αστυνομία, ότι ο μικρός γνώριζε τους δράστες, για αυτό αποφάσισαν να του αφαιρέσουν την ζωή.
Keywords
Τυχαία Θέματα