Αίθριος και ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

14:38 8/6/2012 - Πηγή: 24wro
Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 34 βαθμούς Κελσίου...
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις 6 Μποφόρ.

Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη
θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι ζεστός. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ζεστός. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα