Αισθησιακή φωτογράφιση από τις αδελφές Kardashian

20:36 1/9/2011 - Πηγή: 24wro
Η παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Annie Leibovitz, απαθανάτισε... με το φακό της τις αδερφές Kardashian, για μια διαφημιστική καμπάνια προώθησης ρούχων κι εσωρούχων στο Sears.

H Kim, η Kourtney και η Khloe, πόζαραν με εσώρουχα στη διάσημη καλλιτέχνη και έδωσαν για ακόμα μία φορά τροφή για καυτά σχόλια. Η Kim επιδεικνύει τα δυνατά σημεία της, φορώντας ένα σέξι ασπρόμαυρο σετ εσωρούχων, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Η μυστική φωτογράφηση έγινε το Μάιο που μας πέρασε, και η Κim το είχε αναφέρει τότε στο blog της, χωρίς όμως να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους. Η ίδια η Kim είχε δηλώσει πως η μέρα της φωτογράφησης ήταν μία από τις πιο διασκεδαστικές και εποικοδομητικές μέρες της ζωής της και πως ήταν πολύ χαρούμενη που πόζαραν στο φακό μίας φωτογράφου-θρύλου. Την επόμενη εβδομάδα θα λανσαριστεί η εν λόγω συλλογή και είναι σίγουρο πως θα κάνει θραύση.

Η οικογένεια διαθέτει καταστήματα στο Λος Άντζελες και σκέφτεται να επεκτείνει τη λιανική αυτοκρατορία της, ανοίγοντας μία μπουτίκ στο Λας Βέγκας, με το όνομα Kardashian Khaos.

Keywords
Τυχαία Θέματα