Αυτή την Ερμού θέλουν οι εμπορο-συνδικαλιστάδες;

09:14 12/12/2012 - Πηγή: 24wro
Μια Ερμού άδεια αν και η Αθήνα σφίζει από διαθέσιμους για δαπάνες σε αγορές ξένους...
τουρίστες θέλει ο εμπορικός συνδικαλισμός, σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε χθες και σήμερα να δηλώνουν εκπρόσωποι του όπως οι κ.κ. Κορκίδης και ο γνωστός υποψήφιος του Γιώργου Παπανδρέου για την Ευρωβουλή και νυν ευρισκόμενος στα κάγκελα κ. Ασημακόπουλος της ΓΣΕΒΕΕ.

Η
ακατανόητη αυτή στάση σε μια περίοδο που η Ελλάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να προσφέρει πιο πολύ πλούτο, αλλά και η αυτιστική λογική των τηλεοπτικών ΜΜΕ να στηρίζει επιλογές που δεν προωθούν την εργασία αλλά την αεργία είναι τουλάχιστον μια πρόκληση. Κι αυτό αν κρίνουμε από το τι συμβαίνει σε κάθε πολιτισμένη δυτικοευρωπαίκή χώρα. Χαζοί δηλαδή οι Μιλανέζοι που ανοίγουν τα μαγαζιά τους τις Κυριακές κερδίζοντας έως και 20% επάνω στους τζίρους. Τρελοί οι Λονδρέζοι που έχουν κάνει τεράστια κέρδη από το εμπόριο. Παλαβοί οι έμποροι της Βαρκελώνης. Και έξυπνοι μόνο οι δικοί μας.

Η στάση η δική μας πάντως είναι ξεκάθαρη: η παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης είναι μοντέρνα, καίρια και αποπνέει αέρα μεταρρύθμισης. Όσοι την πολεμάνε είναι απλά κοντόφθαλμοι κι αγκυλωμένοι σε πρακτικές του παρελθόντος.

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα