Α. ΜΠΕΟΣ: 280 ψυχές κοιμούνται στο τσιμέντο!

20:41 23/12/2011 - Πηγή: 24wro
Σε καταγγελίες κατά του πολιτικού συστήματος με ιδιαίτερα καυστικό λόγο, προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος...

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου παραχώρησε συνέντευξη – μονόλογο στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου «Marconi Radio 96,1 F.M.» μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου που κρατείται εξαιτίας της ανάμειξής του με τα στημένα, όπου αναφέρθηκε στις άθλιες συνθήκες που βιώνει, εξαπολύοντας
παράλληλα μύδρους εναντίον του σωφρονιστικού, αλλά και του πολιτικού συστήματος.

«Έχω αδιάσειστα στοιχεία που πολλοί δεν κοιμούνται γιατί γνωρίζουν ότι τα έχω», τόνισε χαρακτηριστικά για την υπόθεσή του, υπογραμμίζοντας πως γι αυτά θα μιλήσει ανοιχτά στους πολίτες του Βόλου, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει για μία ακόμα φορά «παράνομη» την κράτησή του, υποστηρίζοντας πως θα τραβήξει την υπόθεση, ακόμη κι αν δεν έχει να… φάει!

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου:

«Θα βγω πιο δυνατός»

«Θα βγω πιο δυνατός απ' ότι μπήκα, γιατί έχω υποχρέωση να παλέψω και να αγωνιστώ απέναντι σ' αυτά τα σκουλήκια, σ' αυτά τα υποκείμενα που οδήγησαν την χώρα εδώ πέρα και που έκαναν ένα μεγάλο κακό, ένα πολύ μεγάλο κακό, χωρίς λόγο και αιτία, στον Αχιλλέα τον Μπέο αλλά και μεγαλύτερο κακό στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, το κάμαρι της Μαγνησίας. Γιατί έτσι γουστάρανε, γιατί έτσι θέλανε, γιατί βρήκανε έναν στόχο να υλοποιήσουν μέσα από αυτή την αλητεία τα σχέδιά τους».

«Θέμα ημερών να πέσει η χούντα»

«Και θέλω να πω ότι όλες οι χούντες κάποτε πέφτουνε. Και η συγκεκριμένη χούντα είναι θέμα ημερών ότι θα πέσει. Γιατί είναι ντροπή, είναι μεγάλη ντροπή, το είχε πει εξάλλου και ο αείμνηστος ο Ανδρέας ο Παπανδρέου, γιατί γι' αυτόν τον πολιτικό και άνθρωπο, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, είχε πει ότι και οι "κρίνοντες κρίνονται" και "τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες". Που να φανταζόταν εκεί που βρίσκεται τώρα ψηλά, ότι η δεύτερη τουλάχιστον ατάκα, θα αφορούσε την κυβέρνηση του γιού του, του Γιώργου του Παπανδρέου».

«Έχουν χάσει τον ύπνο τους»

«Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω, για να δώσω χρόνια πολλά και όχι να δώσω μια συνέντευξη. Γιατί η πρώτη συνέντευξη που θα δώσω θα είναι στον Βόλο και θα είναι ανοιχτή. Θα μάθει ο κόσμος την αλήθεια, θα μάθει πολλά πράγματα που δεν ξέρουν, θα μάθει τί έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση και πιστέψτε με έχω ακράδαντα στοιχεία, που πολλοί ίσως δεν κοιμούνται γιατί γνωρίζουν ότι τα έχω. Δεσμεύομαι λοιπόν ότι όλη η αλήθεια θα ακουστεί στον Βόλο όταν θα βγω. Και να είναι σίγουροι ότι κάποτε θα βγω. Είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν, δεν μπορούν να με κρατήσουν εδώ».

«Παράνομη η κράτησή μου»

«Ένας πολίτης όταν κάνει κάποια παρανομία είναι πολύ εφικτό, αντιμετωπίζεται και μπορείς ας πούμε να το προσδιορίσεις και να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Όταν όμως παρανομεί το ίδιο κράτος και η ελληνική Δικαιοσύνη δεν υπάρχει προσδιορισμός. Απλά κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να το κάνουν αυτό άλλο. Δεν υπάρχει. Εγώ θεωρώ, τόσο και οι δικηγόροι μου, όσο και όλοι όσοι
Keywords
Τυχαία Θέματα