X.ΛΑΜΠΙΡΗ: Την πρώτη φορά τα πόδια μου έτρεμαν

18:54 19/1/2013 - Πηγή: 24wro
Η Χριστίνα Λαμπίρη από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο γυαλί κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό...
Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη μικρή οθόνη διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και δηλώνει πρώτα δημοσιογράφος και μετά παρουσιάστρια.

Πώς όμως ήταν το ξεκίνημα της στο χώρο της δημοσιογραφίας; "Πήγα για δοκιμή και ψαρωμένη στο New Channel. Ήταν πάρα πολλοί συνάδελφοι εκεί. Διευθυντές ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και η Μένια Παπαδοπούλου. Έκανα τα πάντα: ρεπορτάζ για σπασμένους αγωγούς μέχρι διαδηλώσεις
και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Έγραφα το on για το δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε ο Δημήτρης Παπανώτας, έγραφα και σπίκαρα τον καιρό, μέχρι autoque έκανα. Εγώ ήθελα να βγαίνω στον δρόμο, να εντοπίζω τα προβλήματα να βοηθάω τον κόσμο. Αυτό είχα στο μυαλό μου από μικρή" δήλωσε στην εφημερίδα "Espresso".

Όσο για το ξεκίνημα μπροστά από τις κάμερες είπε: "Την πρώτη φορά τα πόδια μου έτρεμαν. Πιο άγχος πεθαίνεις! Βέβαια, πάντα έχω άγχος όταν είμαι στον αέρα. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν στιγμές στο δελτίο ειδήσεων που νομίζω ότι η καρδιά μου θα σπάσει. Αφού ρωτάω τους συναδέλφους αν ακούγεται από το μικρόφωνο τόσο δυνατά που χτυπάει".

Και συμπλήρωσε: "Όλο αυτό που έκανα μπροστά από την κάμερα το έβλεπα ως κομμάτι της δουλειάς μου. "Εγώ", έλεγα πάντα, είμαι δημοσιογράφος και τώρα παρουσιάζω μια εκπομπή. Προσπαθώ να την κάνω όσο πιο καλά μπορώ για τον εργοδότη μου και για να περνάει καλά ο κόσμος".

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα