VIDEO: Σε άλλη... εποχή οι έγχρωμες ταινίες

23:01 14/4/2012 - Πηγή: 24wro
Έμπειροι σινεφίλ αποφάσισαν να μετατρέψουν έγχρωμες – κλασικές για τους ίδιους – ταινίες...
του σύγχρονου κινηματογράφου, σε βουβές ασπρόμαυρες. Έτσι ο Marty McFly του Back To The Future, αντί να ταξιδέψει στο μέλλον, επιστρέφει στο παρελθόν και τον βλέπουμε στο youtube σε ασπρόμαυρο φόντο και με λεζάντες.
Την ίδια επεξεργασία έχουν και νεώτερες ταινίες, όπως η πιο πρόσφατη του Ryan Gosling,
Drive. Το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ ανέλαβε η ομάδα Mission: DS106, που αυτοαποκαλείται «ανθολογία των νέων media projects».

Το site προτείνει στους χρήστες που ασχολούνται με τη μετατροπή αυτή, να πάρουν το τρέιλερ μίας σύγχρονης ταινίας και να την τροποποιήσουν ώστε να μοιάζει με ταινία βωβού κινηματογράφου, χρησιμοποιώντας μουσικό χαλί και ασπρόμαυρό φόντο ώστε να φαίνεται απαρχαιωμένη.

Η πρόκληση ήταν ανάλογη των σύγχρονων τάσεων στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ανέφερε ένας χρήστης, που ανέλαβε να μετατρέψει την τρίτη ταινία του «Back To The Future», όπου πρωταγωνιστεί ο Michael J. Fox.

Όπως μάλιστα πρόσθεσε, μετά την επιτυχία που σημείωσε φέτος ο «Artist», ήταν αναμενόμενο οι άνθρωποι να αρχίσουν να τροποποιούν μοντέρνες ταινίες σε κλασικές γυρνώντας στην εποχή των «βωβών» ταινιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα