ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο αριθμός του πεπρωμένου σου

22:57 14/4/2012 - Πηγή: 24wro
Η ημερομηνία γεννήσεως μπορεί να μας αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την...
προσωπικότητά μας, για το πεπρωμένο μας αλλά και για το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, δηλαδή το κάρμα μας! Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα, μας φανερώνουν..
καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθά να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. Βρες λοιπόν τον αριθμό πεπρωμένου σου και διάβασε την πλήρη ερμηνεία του.
Πώς
θα βρεις τον αριθμό πεπρωμένου σουΓια να βρεις τον αριθμό του πεπρωμένου σου, αρκεί να προσθέσεις την μέρα, το μήνα και το έτος γέννησής σου. Αν το αποτέλεσμα του αθροίσματος της ημερομηνίας γεννήσεως είναι μεγαλύτερο του 9, τότε θα πρέπει να προσθέσεις τα ψηφία του αποτελέσματος που έχουν προκύψει, μέχρι να προκύψει αποτέλεσμα μικρότερο ή ίσο του εννέα.

Παραδείγματα

• Για να βρούμε τον αριθμό πεπρωμένου ενός ατόμου που έχει γεννηθεί 25 Οκτωβρίου του 1983 εργαζόμαστε ως εξής:
2+5+1+0+1+9+8+3=29
Το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι διψήφιο και μεγαλύτερο του 9, για αυτό και προσθέτουμε τα δύο ψηφία που προέκυψαν.
2+9=11
Το 11 είναι μεγαλύτερο του 9 για αυτό και προσθέτουμε για μία ακόμα φορά τα δύο ψηφία που προέκυψαν.
1+1=2
Ο αριθμός πεπρωμένου για το άτομο που έχει γεννηθεί 25 Οκτωβρίου του 1983 είναι το 2.

• Ας βρούμε τον αριθμό πεπρωμένου του ατόμου που έχει γεννηθεί 13 Απριλίου του 1971

Προσθέτουμε όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησης
1+3+4+1+9+7+1=26
Προσθέτουμε τα δύο ψηφία που προέκυψαν στο αποτέλεσμα
2+6=8
Ο αριθμός πεπρωμένου του ατόμου που έχει γεννηθεί 13 Απριλίου του 1971 είναι το 8.

Διάβασε την ερμηνεία του αριθμού πεπρωμένου σου
Αριθμολογία - Αριθμός πεπρωμένου 1Είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος, κοινωνικός και εξωστρεφής! Θέλεις να έχει πάντα την πρωτιά και να υπερέχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βασική προτεραιότητά σου είναι η καταξίωση σου και υπερβάλεις των δυνάμεών σου προκειμένου να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις δραστηριότητές σου! Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και διαθέτεις αποφασιστικό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα μπορούσαν να σε περιγράψουν ατίθασο και ασυμβίβαστο, γιατί πράγματι θέλεις να κάνεις πάντα το δικό σου έστω και αν μέσα σου ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος! Στον έρωτα λατρεύεις το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, δεν μπορείς όμως εύκολα να δεχτείς την απόρριψη! Στον επαγγελματικό τομέα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σου δίνουν την ευκαιρία να ηγείσαι ή να κατευθύνεις μία ολόκληρη ομάδα, για αυτό άνετα θα μπορούσες να διαπρέψεις ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας. Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι πως η καθημερινότητά μας είναι μία μεγάλη αρένα, που πρέπει καθημερινά να δίνουμε τις μάχες μας. Σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αλλά και ν
Keywords
Τυχαία Θέματα