VIDEO: Ο μπαμπάς παιχταράς, ο γιος… τρανσέξουαλ!

10:20 5/6/2011 - Πηγή: 24wro
Στην εβδομάδα μόδας που διεξάγεται αυτές τις ημέρας στο Ρίο, την παράσταση....
έκλεψε η Λέα Τ. Μια είδηση που ενδεχομένως να παρουσίαζε πολύ μικρότερο ενδιαφέρον εάν δεν συνέτρεχαν δυο σημαντικές συνισταμένες. Η Λέα είναι το σπλάχνο του σπουδαίου παλιού ποδοσφαιριστή, Τονίνιο Σερέζο, τον οποίο οι παλιότεροι θα θυμούνται από την καριέρα του σε Ρόμα και Σαμπντόρια. Ακόμη πιο… γαργαλιστική λεπτομέρεια: πρόκειται για τρανσέξουαλ, αφού ήρθε στον κόσμο ως Λεάντρο!


Φορώντας το μπικίνι της, η Λέα έδειξε ιδιαίτερα άνετη στην πασαρέλα, αν και –όπως παραδέχτηκε και η ίδια- είχε πολύ άγχος στην αρχή, αλλά αποφάσισε να νικήσει τις φοβίες της.


Πιθανότατα ο 57 φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλίας πατέρας της να περίμενε να δει τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο «5» να περνάει στο γιο του, όμως ο Λεάντρο δεν ήταν δυνατό να πάει κόντρα στη φύση του, όπως άλλωστε είχε δηλώσει παλιότερα.


Έτσι στην ηλικία που οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να απασχολούν εφημερίδες και ευρωπαϊκούς συλλόγους, στα 17 δηλαδή, η Λέα συνειδητοποίησε πως ήταν μια γυναίκα που ζούσε φυλακισμένη σε αντρικό σώμα, έκανε την πρώτη της εγχείρηση και άλλαξε το όνομά της.


Στα 29 της πια, έχει κερδίσει μια θέση στο χώρο της μόδας και φωτογραφήσεις της έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά όπως η «Vogue» και το «Vanity Fair», ενώ έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών εταιρειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα