VIDEO: «Ευρώ ή Δραχμή» το δίλημμα των εκλογών με ομοβροντία πυρών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από τον Α. Σαμαρά

17:03 17/5/2012 - Πηγή: 24wro
«Ευρώ ή Δραχμή» είναι το δίλημμα των εκλογών, όπως αναφέρθηκε σε αυτό ο Πρόεδρος της ΝΔ...
Α. Σαμαράς και έδειξε πως αντίπαλός του στον «δεύτερο γύρο» των εκλογών θα είναι το κόμμα του Α. Τσίπρα.«Από τη μία, να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα, με αλλαγές που να γίνονται, σε μια Ευρώπη που και αυτή αλλάζει
και από την άλλη, να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου από το Ευρώ, τον τρόμο της απομόνωσης, εκτός Ευρώπης, και της κατάρρευσης όσων είχαμε φτιάξει μέχρι τώρα»,είπε χαρακτηριστικά ο Α. Σαμαράς.

«Δεν έχουν ένα πρόσωπο, έχουν πολλά πρόσωπα. Είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων. Που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία». Ο Πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως όσοι επιθυμούν την καταγγελία του μνημονίου, επιθυμούν και την επιστροφή της χώρας στην δραχμή.«Δεν θέλουν να «καταγγείλουν τα Μνημόνια» όπως λένε. Θέλουν να παραμείνουμε κολλημένοι στον κρατισμό και το λαϊκισμό. Αν τους ακούγαμε, δέστε τι θα γινόταν; Θα κατήγγειλε η Ελλάδα τη δανειακή σύμβαση. Μετά θα σταματούσαν οι δανειστές μας να πληρώνουν τις δόσεις του νέου δανείου. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να πληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της και θα εξαναγκαζόταν να βγει από το ευρώ».

Παράλληλα, έκανε νέο άνοιγμα προς κόμματα της κεντροδεξιάς τα οποία κάλεσε να δώσουν μαζί αυτή την προεκλογική μάχη, βάζοντας πάνω απ όλα το εθνικό συμφέρον. «Αυτή η συσπείρωση γίνεται και στη βάση και σε όλη την ενδιάμεση κλίμακα και στην κορυφή. Και πρώτος εγώ, δείχνω έμπρακτα, ότι μπροστά στο καλό του τόπου, βάζω το «εμείς» πάνω απ’ όλα. Βάζω την προστασία της Ελλάδας πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Γιατί, «οι καιροί ου μενετοί!» Τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε όλοι μαζί. Ενωμένοι όσο ποτέ».

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα