VIDEO: Χαμός στη Βουλή ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή!

19:24 5/10/2012 - Πηγή: 24wro
Σκληρή κόντρα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ξέσπασε στη Βουλή, η οποία μάλιστα λόγω έντασης δε...
χωρούσε μέσα στην αίθουσα και μεταφέθηκε και εκτός!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και ξεκίνησε την λυσσαλέα επίθεσή του κατά πάντων από τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ
Μιχάλη Κωσταράκο, για τον οποίο σημείωσε ότι ευτελίζει το στράτευμα: «Η χθεσινή εικόνα με τον κ.Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος. Σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα».

«Τι δουλειά είχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ένστολος να μιλά με τους διαδηλωτές;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης ο οποίος επιτέθηκε εκ νέου στον κ. Κωσταράκο: «Τι να περιμένεις όμως από έναν αρχηγό που αντί να καταστρώνει σχέδια είναι όλη μέρα στο tablet και γράφει μηνύματα στο twitter».

Αφού τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή αντί για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταπιάστηκε με τον… Γιώργο Παπανδρέου για τον οποίο σημείωσε ότι «είναι Έλληνας κατά το 25%»!

Το… επόμενο πιάτο στο μενού είχε απίστευτη επίθεση στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή την περίφημη λίστα Λαγκάρντ, τον οποίο μάλιστα κάλεσε να σκάσει γιατί προκαλεί εμετό σε όλη τη χώρα!

«Έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία αλλά πάει και μιλάει σε τηλεανακριτές όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Όλγα Τρέμη» τόνισε ωρυόμενος ο κ. Κασιδιάρης.«Να βρεθεί ένας ανακριτής» συμπλήρωσε σχεδόν… ουρλιάζοντας «και να του πει “σκάσε, σκάσε” όταν υψώνει τη φωνή του. Αυτό θα γίνει όταν έρθουμε εμείς στα πράγματα».

Το λόγο μετά τον Ηλία Κασιδιάρη πήρε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις εκφράσεις και την τοποθέτηση του κ. Κασιδιάρη έκανε λόγο για οχετό: «Είναι ανάξια τα φασιστικά λεκτικά σκουπίδια. Θα απαντήσω εγώ στον οχετό των ύβρεων και τις συμπεριφορές ταγμάτων εφόδου. Η δημοκρατία θα νικήσει!» τόνισε ο κ. Μανιάτης.

Πριν καν ολοκληρώσει, είχαν σηκωθεί από τις θέσεις του οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας με όλή τους τη δύναμη «κλέφτες» και «λωποδύτες», ενώ μερικοί κινήθηκαν και εναντίον του! Λίγη ώρα μετά και με την ένταση να υποβόσκει, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφυγαν από την αίθουσα και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία τους, συνεχίζοντας να φωνάζουν «κλέφτες» και «λωποδύτες».

Την ίδια ώρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής (προ)κάλεσε τον κ. Μανιάτη να πάνε στην Αργολίδα μαζί: «Εσάς θα σας πετούν πορτοκάλια και εμένα θα με χειροκροτούν»​. Η απάντηση του κ. Μανιάτη ήρθε από το βήμα της Βουλής: «Όποιος θέλει να απειλήσει δημοκρατικά εκλεγμένο βουλευτή να αναλάβει τις ευθύνες του»​.

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα