VIDEO: Tα ωραιότερα φυσικά στήθη στην Ελλάδα

06:30 28/6/2011 - Πηγή: 24wro

Η ελληνική τηλεόραση είναι γεμάτη μεγάλα, ζουμερά στήθη που σε καλημερίζουν χαμογελαστά κάθε...



πρωί και σου λένε γλυκά καληνύχτα κάθε βράδυ. Ελάχιστα, όμως, από αυτά είναι αληθινά. Και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν ποιά είναι ποια. Μάθε τώρα την αλήθεια, για να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος κάθε βράδυ.

Την βλέπεις την Ελληνίδα την σελέμπριτι που γουστάρεις στην παρακάτω λίστα; Όχι. Τότε δεν είναι επειδή εμείς την ξεχάσαμε, αλλά επειδή εκείνη δεν είχε το θάρρος να βγει και να σου πει ότι το "φαράγγι της Σαμαρειάς" ντεκολτέ της είναι "εργόχειρο" ταλαντούχου Κολωνακιώτη πλαστικού χειρούργου και όχι θέμα καλών γονιδίων.


Με την φωτεινή εξαίρεση της Έλενας Παπαρίζου που –για άλλη μια φορά έδειξε μεγαλείο χαρακτήρα- δεν είχε κανένα πρόβλημα να το παραδεχτεί. Όπως έκανε και η Σάσα Μπάστα, της οποίας, για να είμαστε δίκαιοι, το στήθος άγγιζε την τελειότητα (βλέπε σχήμα δακρύου) πριν και, παραδόξως, μετά την εγχείριση. Βλέπεις στην Ελλαδίτσα μας, το να κάνεις πλαστική στο στήθος και να βγεις να το ντελαλήσεις, θεωρείται ακόμη ψιλο-ταμπού.


Σε αντίθεση π.χ. με το μπότοξ, που έχει γίνει σχεδόν μόδα να λες ότι "και εγώ έχω κάνει" (όπως η Ναταλία Γερμανού και ο... Κώστας Καπετανίδης). Κάτι που είναι εντελώς ηλίθιο, αφού και η σιλικόνη (για την ακρίβεια φυσιολογικός ορός) μια χαρά είναι. Ειδικά αν στην βάζει σωστός άνθρωπος και σε σωστό μέγεθος.


Προσοχή. Η λογική που γράφεται αυτό το κομμάτι δεν είναι για να κράξει τις σιλικονούχες, αλλά για να εκθειάσει την "σιωπηλή μειοψηφία", αυτές που μεγάλωσαν καταδικασμένες να τις κοιτάζουν οι άντρες πολύ κάτω από τα μάτια και οι οποίες αναγκαστικά –λόγω γέννας ή άγαρμπης χρήσης στα χέρια αντρών- είναι πολύ πιθανόν και αυτές να κατάληξουν στο γραφείο του πλαστικού χειρούργου για την απαραίτητη ανόρθωση. Απλά αισθανόμαστε χρέος μας να μοιραστούμε την συλλογική πολυετή μας γνώση πάνω στο αντικείμενο και να σταματήσουμε μια καλή την άσκοπη συζήτηση στα forum επί του θέματος, με άσχετους να νοιώθουν γιγάντιαια έκπληξη όταν μαθαίνουν ότι δεν είναι όλα τα "τούμπανα" ίδια.

**Παρακαλείται οποιαδήποτε σελέμπριτι θεωρήσει ότι αδικείται από το συγκεκριμένο άρθρο –επειδή δεν έχει συμπεριληφθεί- να επικοινωνήσει μαζί μας, με απτές, τρανταχτές αποδείξεις ότι κάνουμε λάθος.



1Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΝΑΤURAL BREASTS OF THE YEAR, 2011


Η τελετή θα παρουσιαστεί σε live τηλεοπτική μετάδοση από δυο πανάξιες εκπροσώπους του είδους γυναίκα- φυσικό τούμπανο, τις Νικολέττα Ράλλη και Φλόριντα Πετροτσέλι


Βραβείο "Στήθος Σταρούμπα 2011"

H Χριστίνα Μουστάκα δεν δίνει δεκάρα για τον θαυμασμό μας και, αυτή την στιγμή που μιλάμε, κάνει κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα ελεύθερο camping, όπως συνηθίζει. Οπότε δεν μπορεί να δώσει το παρόν για να αποδεχτεί το βραβείο της. Και ναι, το ξέρουμε ότι δεν αποτελεί επιλογή-έκπληξη. Αλλά τα δικά μας κριτήρια δεν επηρεάζονται από τα νο
Keywords
Αναζητήσεις
ζουμερα στηθη, τα ωραιοτερα στηθοι της ελλαδας
Τυχαία Θέματα