Tο νόμο στα χέρια τους απειλούν να πάρουν οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία μετά το διπλό φονικό

21:27 1/8/2012 - Πηγή: 24wro

Βράζει... η τοπική κοινωνία στον Προφήτη Ηλία μετά το διπλό φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο και με....
επιστολή καταπέλτη δίνει το στίγμα των κοινωνικών πρωτοβουλιών για το αύριο του χωριού, απέναντι σε φαινόμενα ασυδοσίας και....
εγκληματικότητας. Η επιτροπή κοινωνικών φορέων δημοτικής ενότητας Τεμένους προειδοποιεί πως όποιος παραβιάσει τους κοινωνικούς όρους και επικρατήσει βία και παραβατικότητα θα τσακιστεί από την κοινωνία. Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο μήνυμα που αποτυπώνει την οργή της κοινωνίας και ... παρακάμπτει την τοπική ΕΛ.ΑΣ που αδυνατεί να εξασφαλίσει
το αίσθημα ασφάλειας στα χωριά της περιοχής.

Στην επιστολή επισημαίνεται:
Όποιος ξανά παραβιάσει τους κοινωνικούς όρους και επικρατήσει βία και παραβατικότητα θα τσακιστεί από την κοινωνία", φωνάζει η τοπική κοινωνία στον Προφήτη Ηλία. "Δε θέλουμε ποτέ να απαντάμε και να δικαιολογούμε πράξεις άλλων που τις καταδικάζουμε. Δεν μπορούμε να μην γίνουμε σύγχρονοι δημοσιογράφοι να απαντάμε σε κάθε δημοσίευμα που θέτει ζητήματα της κοινωνίας που ζούμε καυτηριάζοντας πράξεις που διαταράσσουν την ηρεμία της κοινωνίας και δημιουργούν παραβατικότητα και βία.
Εμείς αυτές τις μεσαιωνικές μεθόδους δεν τις θέλουμε και τις καταδικάζουμε.
Τους επίδοξους βρυκόλακες της ιστορίας θα τους αποβάλλουμε με ό,τι κόστος και χρόνο χρειαστεί. Και επισημαίνουμε στα υπολείμματα της κοινωνίας ότι πρέπει να φύγουν από τον τόπο αυτό και να αφήσουν την κοινωνία του Προφήτη Ηλία να ζήσει ήρεμα και να προσφέρει τα καλά που έχει στους κατοίκους αυτούς του περήφανου χωριού στην σημερινή δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα μας και η κοινωνία μας. Επισημαίνουμε όποιος ξανά παραβιάσει τους κοινωνικούς όρους και επικρατήσει βία και παραβατικότητα θα τσακιστεί από την κοινωνία.
Όχι βία... Όχι παραβατικότητα... Όχι άλλοι θάνατοι... Ναι στην αλληλεγγύη της κοινωνίας" καταλήγει η ανακοίνωση της Επιτροπής Κοινωνικών Φορέων Δημοτικής Ενότητας Τεμένους.
prismanews
Keywords
Τυχαία Θέματα