TEΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1

23:47 19/10/2011 - Πηγή: 24wro
Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Χολέμπας…
στο 8', ο Λεβαντόφσκι να ισοφάρισε στο 26' και οι Τζεμπούρ (40'), Μοδέστο (78') χτύπησαν ξανά και διαμόρφωσαν το 3-1!


Χάνει το άχαστο ο Μιραλάς!
65' Ο Μακούν είδε τον Τζεμπούρ, ο οποίος ήταν ολομόναχος, ο Αλγερινός γυρίζει παράλληλα για τον Βέλγο, αλλά αυτός αδυνατεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Απογοητευτικό τελείωμα, ωστόσο έτσι κι αλλιώς είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. «Ο Ολυμπιακός φάσεις από την Ντόρτμουντ στην επανάληψη δεν έχει
δεχθεί γιατί τα τρεξίματά του έχουν βελτιωθεί. Είναι σίγουρο ότι στα λεπτά που απομένουν θα κάνει τουλάχιστον μια κλασική ευκαιρία. Αν αυτή την κάνει γκολ τότε θα «κλειδώσει» την νίκη που ήδη κρατά στα χέρια του». ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!!!!79' Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Ιμπαγάσα, ο Μοδέστο πιάνει την κεφαλιά και την στέλνει στην γωνία του Βαϊτενφέλερ!ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-1!Το έφερε από δω, το έφερε από εκεί, τελικά τα κατάφερε ο Τζεμπούρ! Γύρισε υπέροχα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους κι "εκτέλεσε" δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους"! Η ασίστ από τον Μιραλάς.26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 1-1!

Ο Μιραλάς χάνει την μπάλα, δεν επιστρέφει για βοήθεια στην άμυνα, η μπάλα φτάνει δεξιά στον Γκέτσε, γυρίζει για τον αφύλακτο Λεβαντόφσκι στα όρια της περιοχής κι αυτός δεν έχει πρόβλημα να νικήσει τον Κοστάντσο.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0!8' Υπέροχη σέντρα του Μαρκάνο από αριστερά, σηκώνεται πιο ψηλά ο Χολέμπας και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!«Όσο καλά κι αν είναι στημένη η τετράδα στην άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αναχαιτίσει τις επιθέσεις της Ντόρτμουντ. Πολύ απλά, γιατί ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στον άξονα, -είναι εξαιρετικά soft- με τους Ιμπαγάσα και Μακούν να έχουν μόνιμα καθυστερημένες επιστροφές. Αποτέλεσμα αυτού είναι η Ντόρτμουντ να βγαίνει με παίκτη παραπάνω»

 


Keywords
Τυχαία Θέματα