QUIZ: Έχω βρεθεί ερωτικά με δύο παρτενέρ στο παρελθόν...

21:11 5/8/2013 - Πηγή: 24wro

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής εξομολογείται...“Έχω βρεθεί ερωτικά με δύο παρτενέρ στο παρελθόν, όταν μου το ζήτησε η τότε σύντροφός μου”

Τον τελευταίο καιρό ο γνωστός πρωταγωνιστής είναι από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz. Λίγο οι προκλητικές δηλώσεις του, λίγο οι ιδιαίτερες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές, δεν άργησαν να έρθουν τα σχόλια. Ο Στρ’ατος Τζώρτζογλου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

[…] Κατά διαστήματα έχουν γίνει γνωστές σχέσεις σας μιας εβδομάδας…

Κάνετε λάθος! Η μικρότερη σχέση που είχα ήταν εννέα μήνες. Δεν έχω απιστήσει εν αγνοία καμιάς γυναίκας. Ήμουν ειλικρινής. Δεν έχω πει ψέματα και θεωρώ μεγάλη ελευθερία να μην προσποιείσαι. Ακολουθώ αυτό που έλεγε η Μπλανς Ντιμπουά στο «Λεωφορείο ο πόθος» : «Δεν θέλω ρεαλισμό, θέλω μαγεία».

Έχει ζητήσει σύντροφος σας να βρείτε μία ακόμη παρτενέρ για να κάνετε έρωτα;

Ναι. Μου το είχε ζητήσει και δέχθηκα.

Συναντήσατε μία τυχαία κοπέλα;

Όχι. Ήρθαμε σε επαφή με μία κοπέλα, με την οποία είχα ελεύθερη σχέση στο παρελθόν και βρεθήκαμε ερωτικά ορισμένες φορές. Συναντηθήκαμε, βρήκαμε, μιλήσαμε, συμπάθησε η μία την άλλη και συνέβη.

Επαναλήφθηκε ως πράξη;

Δεν το συνεχίσαμε. Ευχαριστηθήκαμε τη στιγμή.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχετε κάνει ερωτικά στη ζωή σας;

Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει τίποτα ακραίο.

Πιστεύετε ότι στον έρωτα είναι όλα δυνατά;

Δεν υπάρχει τίποτα ακραίο, ειδικά αν έχει επικοινωνία το ζευγάρι. Υπάρχουν σχέσεις αγάπης, καθαρά ερωτικές και σεξουαλικές. Δεν μπορείς να τις βάλεις όλες στην ίδια κατηγορία. Η αγάπη είναι όμορφο να υπάρχει. Για να χτιστεί όμως μία σχέση με αγάπη, πρέπει να δοκιμαστούν οι δύο άνθρωποι στο ίδιο αγώνα. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να κρατήσεις ένα γάμο. Το να κάνεις «πιπεράτη» μία ερωτική σχέση είναι σχετικά εύκολο, αρκεί να είσαι λίγο ευαίσθητος και να αφουγκράζεσαι τι θέλει ο σύντροφος σου. Σε ένα γάμο έχεις να «πολεμήσεις» με το χρόνο, με το κεκτημένο του να θεωρείς το άλλον δικό σου, αλλά και το γεγονός ότι θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες, γιατί ζεις στον ίδιο χώρο.

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα