OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζιόλης και ξένος

09:16 6/8/2011 - Πηγή: 24wro
Δύο μεταγραφές αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός στο χώρο του κέντρου…
ώστε να καλύψει τα κενά που έδειξαν τα φιλικά ότι υπάρχουν στη συγκεκριμένη γραμμή.


Ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η μία ενώ ο δεύτερος χαφ θα προέρχεται από το εξωτερικό, με τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» να είναι αρκετές.


Επιθυμία τόσο του Ερνέστο Βαλβέρδε,
όσο και του Αλέξανδρου Τζιόλη είναι να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους, ωστόσο το θέμα φαίνεται αν κολλάει στο οικονομικό μέχρι στιγμής. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι της τάξης των 200.000-250.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να καλυφθεί. Οι πρωταθλητές Ελλάδος περιμένουν να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Έλληνας χαφ, κάτι που αν τελικά γίνει θα επιτευχθεί άμεσα συμφωνία.


Όσον αφορά τον ξένο μέσο, τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά. Ο Φερνάντο Τισόνε της Σαμπντόρια, ο οποίος ακούστηκε πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται να χάνει θέσεις στη λίστα του Βαλβέρδε, σε αντίθεση με τον Γκαργκάνο της Νάπολι. Ο χαφ των «παρτενοπέι», ωστόσο, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να αποκτηθεί αφού και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στο «Σαν Πάολο», ενώ και οι ετήσιες απολαβές του είναι αρκετά υψηλές. Από εκεί και πέρα εξετάζονται οι περιπτώσεις των Ανάν, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από τη Σάλκε, αλλά και του Ντιαρά, του οποίου ο μάνατζερ βρίσκεται στην Ελλάδα, αν και προβληματίζει η αγωνιστική παρουσία του τη σεζόν που πέρασε. Τα ονόματα των Μπάρτον και Ένχελαρ δεν φαίνεται να προκρίνονται, ο μεν πρώτος λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του και ο δε Ολλανδός λόγω του διαφορετικού αγωνιστικού στυλ από αυτό που ψάχνει ο τεχνικός των Πειραιωτών.


Τζεμπούρ και Ουρτάδο


Εκτός, βέβαια, από το θέμα απόκτησης αμυντικού μέσου, ίσως προκύψει τελικά και θέμα επιθετικού. Η Λιλ είχε άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Μπρομ, για να τσεκάρει τον Ραφίκ Τζεμπούρ και σύμφωνα με την Sportday διεμήνυσε ότι η γαλλική ομάδα θα καταθέσει σύντομα πρόταση για την απόκτησή του. Βέβαια, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, οι πρωταθλητές του Championnat προσφέρουν δύο εκατομμύρια ευρώ για τον Αλγερινό στράικερ, ποσό που αν προσφερθεί, θα απορριφθεί από τους «ερυθρόλευκους». Στην περίπτωση, πάντως, που καλυφθούν οικονομικά οι πρωταθλητές Ελλάδας, ο παίκτης θα πωληθεί και θα γίνουν άμεσες κινήσεις για την απόκτηση στράικερ.


Από την άλλη πλευρά το θέμα του Ουρτάδο είναι περίπλοκο. Ο Βαλβέρδε έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του συμπατριώτη του, για τον οποίο το κλίμα είναι πολύ αρνητικό στις τάξεις της ομάδας και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του να αποχωρήσει. Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει προσπάθειες εξεύρεσης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του, κυρίως από το ισπανικό πρωτάθλημα.


Πάντως, ασχέτως μεταγραφικών κινήσεων, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή και δεξιού μεσοεπιθετικού, αν και σε αυτή τη θέση υπάρχουν οι Χαβίτο, Γκρμ
Keywords
Τυχαία Θέματα