OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θεωρείται λήξαν του Μιραλάς

12:11 1/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στο... χρονοντούλαπο μπαίνει το θέμα της αντίδρασης του Κέβιν Μιραλάς κατά την αλλαγή του…
στο «Έιμιρεϊτς». Μετανιωμένος ο Βέλγος ζήτησε συγνώμη από όλους, δεν δίνει συνέχεια ούτε ο Βαλβέρδε που του εξήγησε γιατί δεν πρέπει να αντιδρά έτσι. Μειωμένο και το πρόστιμο της διοίκησης.


Λήξαν θεωρείται το θέμα του Κέβιν Μιραλάς
από όλους στον Ολυμπιακό. Η αντίδραση του παίκτη να φύγει απευθείας για τα αποδυτήρια κατά την αλλαγή του στο ματς της περασμένης Τετάρτης στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ προκάλεσε αρνητική εντύπωση στις τάξεις της ομάδας, όμως ο Βέλγος αντιλήφθηκε γρήγορα πόσο λάθος ήταν η κίνηση του αυτή.


Κατά τη χθεσινή προπόνηση, ο Βαλβέρδε τον περίμενε στου Ρέντη και του εξήγησε μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του γιατί έσφαλε. «Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες, δεν μπορεί να αντιδράει έτσι ένας ποδοσφαιριστής όταν γίνεται αλλαγή, ανεξάρτητα αν είναι σωστή ή όχι. Πρέπει να σέβεσαι την ομάδα, τους συμπαίκτες σου», είπε ο «Τσινγκούρι» στον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος έδειχνε εμφανώς μετανιωμένος για την αντίδρασή του. Ο παίκτης ζήτησε φυσικά αμέσως συγνώμη από όλους, ενώ κατέθεσε και την έγγραφη απολογία του στη διοίκηση.


Στις τάξεις τις ΠΑΕ βεβαίως δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την κίνησή του αυτή, όμως από τη στιγμή που αντιλήφθηκε το λάθος του, αναγνωρίζοντάς του παράλληλα το ελαφρυντικό της έντασης της στιγμής, δεν θέλουν να οδηγήσουν το θέμα στα άκρα. Έτσι, παρότι αρχικά υπήρχε σκέψη για πρόστιμο 20 χιλ. ευρώ, αυτό τελικά θα πέσει κατά 50%, στις 10 χιλ. και πιθανώς με αναστολή. Όπως εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς, το θέμα δεν παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που άπαντες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, εφιστώντας τους όμως την προσοχή στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας, αλλά ο αγώνας με την Αρσεναλ τελείωσε. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ και εμείς δεν πρέπει να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Σας το έχω ξαναπεί, ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ξεχνάμε λοιπόν την Αρσεναλ και συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας», είπε σχετικά ο ερυθρόλευκος τεχνικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα