N.ΚΑΡΡΑ: Η ζωή της στην Κύπρο και τα σχέδια για γάμο

12:54 26/6/2012 - Πηγή: 24wro
Εδώ και αρκετό καιρό ζει και εργάζεται στην Κύπρο...
Η μελαχρινή ηθοποιός, μιλώντας στο "Omikron", είπε ότι δεν έχει μεταναστεύσει αλλά επιθυμεί να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε δύο χώρες.

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε, σκέφτεται να παντρευτεί με τον Κύπριο σύντροφό της και να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα.
"Για να βρίσκομαι
εδώ σήμερα μαζί σου και να σου μιλάω για οικογένεια με κάποιον άνθρωπο -για πρώτη φορά στη ζωή μου- σημαίνει ότι είναι όντως κάτι ξεχωριστό…
Η ευτυχία σε όλους μας είναι στιγμές- άλλωστε, ευτυχισμένος 24 ώρες το 24ωρο δεν αισθάνεται κανείς-, όταν όμως αυτές οι στιγμές ευτυχίας γίνονται στη ζωή μας ο κανόνας και δεν είναι οι εξαιρέσεις, όταν αυτές συνοδεύονται από συναισθήματα ασφάλειας και ηρεμίας και για όλα αυτά ευθύνεται ένας άνθρωπος, τότε μπορείς να πεις ότι είσαι καλυμμένος με αυτόν- είτε αυτό είναι έρωτας, είτε αγάπη, είτε κάτι άλλο, είτε και τα δυο μαζί…" είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στο σύντροφό της και συνέχισε.
Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού είπε ότι "όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
Και δεν θα μεγαλώσει μόνο στην Κύπρο, αλλά θα έχει την πολυτέλεια να μεγαλώσει ανάμεσα σε δύο υπέροχες χώρες, με διαφορετικές ομορφιές η κάθε μία, παίρνοντας έτσι τα καλά και από τις δυο κουλτούρες.
Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου για τα παιδιά μου".
radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα