Mεγάλη εκστρατεία με πάνω από 26.000 υπογραφές κατά των πλειστηριασμών

06:00 16/11/2013 - Πηγή: 24wro


Περισσότερες από 26.000 ευρώ είναι οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής κατά των πλειστηριασμών από την...

«Ενωση Καταναλωτών Ποιότητας Ζωής».

Η μεγάλη απήχηση του κόσμου, όπως χαρακτηριστά αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης των καταναλωτών, οφείλεται στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν προχθες, Πέμπτη, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
και Πάτρα, όπου οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την καμπάνια «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ». Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της κίνησης αυτής, διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό, ενώ συγκεντρώθηκαν χιλιάδες υπογραφές. Την ίδια στιγμή, μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε και στις συγκεντρώσεις που έλαβαν μέρος σε άλλες 9 πόλεις της Ελλάδας.

Εθελοντές και μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ στο Σύνταγμα, συγκέντρωσαν 930 υπογραφές, ενώ από το πρωί της Τετάρτης στον ιστότοπο ηλεκτρονικών υπογραφών μέχρι το βράδυ οι υπογραφές είχαν αυξηθεί κατά 6.000.

Χθες, οι συνολικές υπογραφές (ηλεκτρονικές, μέσω SMS και χειρόγραφες) από όλη την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 26.000. «Ένα νέο κίνημα γεννιέται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με φωνή που μέρα με τη μέρα δυναμώνει και εναντιώνεται στη σχεδιαζόμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών» όπως αναφέρει η ΕΚΠΟΙΖΩ.

gkourou.com
Keywords
Τυχαία Θέματα