Madonna – Britney Spears μαζί;

21:57 11/2/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί ακούγοντας αυτά τα δύο ονόματα μαζί το πρώτο πράγμα που... μας έρχεται στο μυαλό, να είναι ένα από τα πιο διάσημα καυτά φιλιά on stage, όμως οι δυο κυρίες σίγουρα έχουν να πουν πολλά περισσότερα και σκοπεύουν να το κάνουν!!

Η Madonna φημολογείται πως θα συνεργαστεί και πάλι με την Britney Spears, σε τραγούδι που θα περιλαμβάνεται στο νέο album της «βασίλισσας» της pop.

Τις
φήμες περί συνεργασίας των δύο σταρ πυροδότησε μια φωτογραφία σε site θαυμαστών της Britney Spears, που υπονοεί πως η Spears θα συμμετέχει στο τραγούδι Girls Gone Wild της Madonna, που περιλαμβάνεται στο MDNA.

Επισήμως πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία πληροφορία περί συνεργασίας της Madonna με την άλλοτε «πριγκίπισσα» της pop.

Σημειώνεται πως οι δύο τραγουδίστριες έχουν συνεργαστεί στο τραγούδι της Spears Me Against The Music, ενώ η κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία VMA το 2003 και το φιλί που έδωσαν επί σκηνής άφησε εποχή στην μουσική ιστορία. Επίσης, η Spears είχε εμφανιστεί επί σκηνής σε συναυλία της Madonna το 2008, στο πλαίσιο της περιοδείας της Sticky and Sweet.
Keywords
Τυχαία Θέματα