K.KARDASHIAN: Τα σχέδια του επόμενου γάμου

16:51 9/8/2013 - Πηγή: 24wro


Μόλις 72 μέρες έμεινε παντρεμένη με τον άσο του ΝΒΑ Chris Humphries....

η Kim Kardashian όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για ασυμφωνία χαρακτήρων. Μόνο η τελετή του γάμου κόστισε 10 εκατομμύρια δολάρια... τόση πολυτέλεια πια. Μετά το δεύτερο διαζύγιο, η Kim έχασε το ενδιαφέρον για γάμους και κουφέτα... Εκεί που είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα, στη ζωή της μπήκε ο Kanye West
και τώρα πλέουν ζουν σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, τη δύο μηνών North. Η τηλεπερσόνα πίστευε ότι αυτό ήταν το επιστέγασμα του έρωτά τους, το απόλυτό της.

Κι όμως, ο Kanye που δέν έχει παντρευτεί ποτέ κι επιπλέον δεν φημίζεται για τον ρομαντισμό του - αν και την πρόταση γάμου της την έκανε στα γενέθλιά της στη Βενετία (!) - θέλει το καλύτερο για τον έρωτά του. Κι αν κι εκείνη επιμένει στην περίπτωση του γάμου τους που ήδη βρίσκεται στα σκαριά, να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ο ράπερ επιμένει ότι θα γίνει με κάθε πολυτέλεια και θα είναι ανοικτός.

Μάλιστα, στα σχέδιά του είναι η τελετή να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, όπου ζει τους τελευταίους μήνες, καθώς έχει την Πόλη του Φωτός για έδρα στην κολεξιον που σχεδιάζει. Ζήτησε επιπλέον από φίλους του διάσημους Παριζιάνους σχεδιαστές να τον βοηθήσουν στον σχεδιασμό και τη διοργάνωση της τελετής των ονείρων του. Είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον γάμο του, που έπεισε ακόμη και την Kim, η οποία θα ντυθεί τρίτη φορά νυφούλα, να πει "ναι" στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.

Ωστόσο, καθώς ο Kanye αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όπως ο... διάολος το λιβάνι, θα του έρθει λίγο δύσκολο να χειριστεί τα μέσα ενημέρωσης, αν πράγματι συνεχίσει με το όραμά του για ανοικτό γάμο. Βέβαια, δεν έχει κανέναν σκοπό να επιτρέψει τη μαγνητοσκόπησή του και να βάλει υπό τους προβολείς της δημοσιότητας το κοριτσάκι του. Κι αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Kim, o ράπερ ήταν απών και την είχε σχεδόν εγκαταλείψει, μετά τη γέννηση της μικρής τα πράγματα -όπως λένε φίλοι του- έχουν άρδην αλλάξει υπέρ της τηλεπερσόνας που βλέπει τον αγαπημένο της πιο ερωτευμένο μαζί της από ποτέ!

Όπως αναφέρουν, εκείνος ωρίμασε κι άλλαξε σε σύντομο χρονικό διάστημα και πλέον φαίνεται πιο κατασταλαγμένος και ήρεμος. Από την πλευρά της η Kim αποφάσισε να μείνει μακριά από κάμερες, ώσπου να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης -περίπου 30!- και τη στιγμή του γάμου να φορά Νο 2!. Ε, καλά, αυτό δεν το φορούσε ούτε και τις καλές μέρες, αλλά θα πείτε όνειρο είναι ο καθένας να μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει.
madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα