Iσπανία:«Τελικός» στο «Μεντιτερανέο»

15:26 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η 30η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν έκρυβε πολλές εκπλήξεις με κυριότερη τη νίκη της...
Σπόρτινγκ Χιχόν μέσα στο «Μπερναμπέου». Οι επιτυχίες των ομάδων της ουράς αυτό το Σαββατοκύριακο κάνουν τον σημερινό αγώνα στο «Μεντιτερανέο» μεταξύ της Αλμερία και της Αθλέτικ Μπιλμπάο πολύ σημαντικό.






Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο «Σαν Μαμές» οι Βάσκοι είχαν νικήσει έστω και δύσκολα με 1-0.










Αλμερία: Η αδικία της περασμένης αγωνιστικής εις βάρος της Αλμερία ολοκληρώθηκε με τις εκπλήξεις αυτής της
αγωνιστικής. Τότε ήταν ο διαιτητής που μέτρησε το αντικανονικό γκολ της Χιχόν και κόστισε στους Ανδαλουσιανούς μια ήττα που δεν θα έπρεπε να είχαν υποστεί. Τώρα ήρθαν όλα τα αποτελέσματα «στραβά» με ρτις Χιχόν και Χέρκουλες να παίρνουν αναπάντεχες νίκες κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σοσιεδάδ αντίστοιχα και η «μάχη» της ουρά «άναψε» για τα καλά. Ακόμα και το τρίποντο της ανεβασμένης Σανταντέρ στην Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ δεν μπορούμε να πούμε πως άρεσε στον Όλτρα και τους παίκτες του.




Σήμερα λοιπόν ο αγώνας κόντρα στην Μπιλμπάο έχει πάρει τον χαρακτήρα «τελικού» και οι φίλοι της Αλμερία αναμένεται να γεμίσουν το «Μεντιτερανέο» προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Κάτι που σαφώς και χρειάζεται η γηπεδούχος καθώς έχει γευτεί την χαρά της νίκης μόνο μια φορά στα τελευταία επτά ματς. Μοναδικός απών από το σημερινό κρίσιμο ματς ο τιμωρημένος στόπερ Πεγεράνο.




Αθλέτικ Μπιλμπάο: Δεν είναι μυστικό πλέον. Η Μπιλμπάο περνάει αγωνιστική κρίση. Μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ μέσα στο «Σαν Μαμές» με 1-0 αλλά κυρίως την παθητική αντιμετώπιση του αγώνα από τους Βάσκους φάνηκε πως οι δυνάμεις των παικτών του Χοακίν Καπαρός αρχίζουν να εξασθενούν.




Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια για τα «λιοντάρια» που πλέον δεν φοβίζουν καμία αντίπαλο. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως έχουν κάνει πολύ καλό πρώτο γύρο και κρατούν ακόμα την θέση στην ευρωπαϊκή επτάδα. Το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης βέβαια μέσα στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα» δεν άρεσε στους Βάσκους που βλέπουν και τους «ροχιμπλάνκος» να αποκτούν δικαίωμα στο όνειρο αφού τους έφτασαν στους 42 βαθμούς. Μόνο ο Αουρτενένσε είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού. Από εκεί και πέρα αμφίβολοι είναι ο Τοκέρο στην επίθεση και ο και ο Ουστάριτς στα στόπερ.










Στο ψαχνό: Και οι δύο ομάδες το θέλουν το παιχνίδι. Εμείς θα ποντάρουμε χαλαρά – Δευτέρα είναι εξάλλου- στον άσο της Αλμερία (2.91 στην 10bet) αφού οι Βάσκοι της Μπιλμπάο φαίνεται πως έχουν ξεμείνει από δυνάμεις. Τώρα αν ξαφνικά «αναστηθούν» μπράβο τους…

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα