H Daphne Guinness προτιμά ελληνικά!

12:02 9/12/2011 - Πηγή: 24wro
H Daphne Guinness είναι γνωστή για το τολμηρό, avant garde στυλ της, αλλά και για το γεγονός ότι οι επιλογές της τόσο σε ρούχα...
όσο και σε αξεσουάρ καθορίζουν τις νέες τάσεις της μόδας. Και μολονότι η τελευταία της εμφάνιση μας εξέπληξε ευχάριστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μόνο θέμα χρόνου να συμβεί. Βλέπετε, η διάσημη κληρονόμος και fashionista επέλεξε να φορέσει στο πάρτι του Valentino
Garavani -αυτό που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στη Νέα Υόρκη για τα εγκαίνια του διαδικτυακού μουσείου του σχεδιαστή- μερικά από τα υπέροχα κοσμήματα του έλληνα δημιουργού Νίκου Κούλη, που μπορεί να έχει την έδρα του στην Αθήνα, αλλά δραστηριοποιείται και εκτός των συνόρων, και τον οποίο έφερε σε επαφή με τη διάσημη κληρονόμο ο επίσης «δικός» μας Φοίβος Ισταυρίογλου, σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με έδρα το Μεγάλο Μήλο.
Οι δημιουργίες του Νίκου δεν είναι απλά κοσμήματα, αλλά πολυτελείς εκφάνσεις «του κλασικού με μοντέρνα άποψη», όπως λέει και ο ίδιος. Όσο για την πηγή της έμπνευσής του, «όταν σχεδιάζω βασίζομαι σε παλιές μου εμπειρίες, τις οποίες δουλεύω χρησιμοποιώντας αναλαμπές έμπνευσης που έχω εκείνη τη στιγμή».
Όμως, τα κοσμήματα του Νίκου δεν ήταν το μόνο ελληνικό στοιχείο στην εμφάνιση της Daphne Guinness εκείνη τη βραδιά. Το φόρεμά της ήταν σχέδιο του Erevos Aether, σχεδιαστή με ελληνική καταγωγή -όπως τουλάχιστον μαθαίνουμε και όπως μας αφήνει να καταλάβουμε το όνομά του- που έχει εντυπωσιάσει του κριτικούς με την πρώτη του κολεξιόν.
fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα