E.TZON: Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τη Μαντόνα;

18:01 2/5/2013 - Πηγή: 24wro
Έχουν περάσει σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που ξέσπασε η διαμάχη...
μεταξύ του διάσημου τραγουδιστή και της βασίλισσας της ποπ. Ο λόγος;

Το 2002 ο Έλτον Τζον, αναφερόμενος στο τραγούδι που είχε γράψει η Μαντόνα για την ταινία Die Another Day δήλωσε: "Είναι το χειρότερο τραγούδι για τον Τζέιμς Μποντ που έχει γραφτεί ποτέ". Δύο χρόνια μετά, την κατηγόρησε ότι τραγουδούσε playback κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της, ενώ το 2012, ο Βρετανός τραγουδιστής ξαναχτύπησε περνώντας θέση στη διαμάχη της
ποπ σταρ με τη Lady Gaga, δηλώνοντας: "Η Μαντόνα είναι ένας εφιάλτης. Η καριέρα της έχει τελειώσει και η περιοδεία της ήταν μια καταστροφή. Μοιάζει πλέον με στρίπερ για τα πανηγύρια".

Τώρα, ο Σερ Έλτον αποφάσισε να αποκαλύψει πως παραδέχθηκε το λάθος του και μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από την ίδια την τραγουδίστρια, όταν βρέθηκαν, το περασμένο καλοκαίρι, στο ίδιο εστιατόριο στην Κυανή Ακτή.

"Βρεθήκαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε σε ένα εστιατόριο στη Γαλλία. Όταν μπήκε μέσα και κάθισε στο τραπέζι, της έστειλα ένα σημείωμα, όπου της ζητούσα συγγνώμη για όλα όσα έχω πει για εκείνη" εξομολογήθηκε ο 68χρονος και πρόσθεσε: «Δεν έπρεπε να τα έχω πει ποτέ δημόσια. Πάντως εκείνη ήταν πολύ ευγενική και την δέχθηκε. Ενώ στη συνέχεια μας άφησε να την κεράσουμε το δείπνο. Ήταν φανταστική. Έλεγε: “Εντάξει, ας προχωρήσουμε παρακάτω”».

news.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα