EBW: Άλλο ματς ο ημιτελικός!

10:20 1/7/2011 - Πηγή: 24wro
Τσεχία και Ρωσία είναι πανέτοιμες για να διεκδικήσουν το βράδυ της Παρασκευής...
το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της 3ης Ιουλίου στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών της Πολωνίας.


Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στην προτελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης την 25η Ιουνίου,
με τις Ρωσίδες να κάνουν ένα από λίγα μεγάλα παιχνίδια τους στη διοργάνωση, επικρατώντας με 69-55! Άλλο ματς βέβαια ο ημιτελικός…

(+3.5) ΤΣΕΧΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν ο προημιτελικός κόντρα στην Κροατία, οι Τσέχες έδειξαν πως διαθέτουν το απαιτούμενο «μέταλλο», για… μετάλλιο, νικώντας με χαρακτηριστική ευκολία με 79-63, με κορυφαία τη σμολ φόργουορντ Βιτέτσκοβα, η οποία σημείωσε 17 πόντους, μαζεύοντας παράλληλα και 4 ριμπάουντ. Εξαιρετικές και οι Κουλίτσκοβα και Ελχότοβα, οι οποίες σημείωσαν από 14 και 13 πόντους αντίστοιχα, πολλά θα κριθούν στη μάχη της ρακέτας κόντρα στις Ρωσίδες, κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις του και ο τεχνικός της ομάδας, Λούμπορ Μπλάζεκ.

Τελικά έχει τον τρόπο της στα μεγάλα παιχνίδια και παίρνει σχεδόν πάντα αυτό που θέλει! Η Ρωσία του Μπορίς Σοκολόφσκι «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη Λετονία του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στον αγώνα των προημιτελικών με 83-72 και πέρασε «αεράτα» στους «4» της διοργάνωσης. Η δαιμόνια σούτινγκ γκαρντ Ντανιλότσκινα ήταν η κορυφαία σε ακόμα ένα παιχνίδι με 18 πόντους, εξαιρετική και η τριπλέτα της ρακέτας Κούζινα – Στεπάνοβα – Αρτέσινα, σημείωσε συνολικά 41 πόντους (σχεδόν τους μισούς) και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη των ημιτελικών κόντρα στην Τσεχία.


ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρωσία θα «φορτώσει» το παιχνίδι κοντά στο καλάθι, υπερέχει της Τσεχίας, πλήρη αξιοποίηση της υπεροπλίας της και νίκη για την «αρκούδα» με πάνω από 3.5 πόντους διαφορά! Η απόδοση της επιλογής στο 1.83! Σε ψηλό σκορ θα πάει το παιχνίδι, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος οι δύο ομάδες, θα ξεπεράσουν τους 128 πόντους (Over 128) και θα μας δώσουν την απόδοση του 1.83! Μόνο στην 10Bet.com!
bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα