Copa America: Βάσεις πρόκρισης βάζει η Βολιβία

17:17 7/7/2011 - Πηγή: 24wro
Με τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της που αναμένεται να βρεθούν…
στις εξέδρες του «Ντε Αγόστο» η Βολιβία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα στο 2ο ματς του β’ ομίλου.

Βολιβία: Μετά την απροσδόκητη ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην οικοδέσποινα Αργεντινή η Βολιβία που λογικά θα έχει στο πλευρό της την συντριπτική πλειοψηφία των θεατών αφού η πόλη Χουχούι όπου θα γίνει το ματς απέχει μόλις κάτι παραπάνω από 200 χιλιόμετρα από τα σύνορα της χώρας στοχεύει στη νίκη η οποία θα την φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση. Ο τεχνικός της Γκουστάβο
Κιντέρος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.


Κόστα Ρίκα: Ξεκίνησε με ήττα την προσπάθεια διάκρισης της στη διοργάνωση αυτή έπειτα από την απογοητευτική της πορεία στο Gold Cup στα γήπεδα των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα μετά την αποβολή του Μπρένες στην πρεμιέρα κόντρα στην Κολομβία. Έτσι είναι μάλλον υποχρεωμένη να νικήσει σήμερα την αντίπαλο της για να μπορέσει να ελπίζει σε πρόκριση. Ο τεχνικός των τυπικά φιλοξενούμενων Ρικάρντο Λα Βόλπε πιθανότατα θα κάνει ορισμένες αλλαγές στην 11αδα.

Tips
•    Μόλις μία φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στη διοργάνωση με την Κόστα Ρίκα να κερδίζει 4-0 την αντίπαλο της το 2001.


Πρόταση: Η Βολιβία έδειξε δυνατότητες στο παιχνίδι με την Αργεντινή και μπορεί να ελπίζει στη νίκη. Η απόδοση του άσου είναι 1,97 στην 10bet.  Δεύτερη επιλογή το under 2,25 με απόδοση 1,86 στην ίδια εταιρεία.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα