Bieber.. Κάτω τα χέρια από την Selena Gomez

14:25 25/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το σπυριάρικο 17χρονο της Αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας …ετοιμάζεται να παντρευτεί την πιτσιρίκα Selena Gomez. Και έχουμε πολλούς λόγους για να μην επιτρέψουμε την τέλεση αυτού του μυστηρίου.



 
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ως site και ως άνθρωποι δεν είμαστε κατά του γάμου. Αλλά όταν ένας γάμος, πολύ απλά, δεν πρέπει να γίνει, εμείς θα το λέμε. Και όταν ο παπάς σταθεί μπροστά στον Justin Bieber
και την Selena Gomez και αναφωνήσει το κλασικό «if there is anyone who objects to this wedding, speak now or forever hold your peace», θα είμαστε οι πρώτοι που θα παίξουμε τον ρυθμό του Cutty Sark, θα κλέψουμε την νύφη Selena και θα εξαφανιστούμε.

Δεν μπορεί τώρα ένας 17χρονος να καταστρέψει τη ζωή της 18χρονης Selena και να την καβατζώνει ουσιαστικά από τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό. Και το δυστυχές γεγονός είναι ότι το φλερτ του Bieber με την Selena δεν είναι πλατωνικό, όπως εκείνο με την Kim Kardashian. Η σχέση αυτή έχει σάρκα και οστά.

Κατ’ αρχάς υπάρχουν δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν παντρευτεί ήδη στην Santa Lucia (όπου δεν είναι παράνομος ο γάμος ανηλίκων). Αν και πιο ασφαλή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί είναι απλά στα μέλια, με τον Bieber να ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου στις 22 Ιουλίου που είναι και τα γενέθλια της Gomez.

Ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί είμαστε τόσο ενάντιοι σε αυτόν τον γάμο; Διάβασε τους παρακάτω λόγους και θα στρατευτείς μαζί μας…

Είναι πολύ μικρή η Selena ρε παιδιά



18 χρονών άβγαλτο κορίτσι, έτοιμο να γνωρίσει τη ζωή από την καλή και την ανάποδη. Όπως κάθε καλή στάρλετ που έχει γνωρίσει τη δόξα από τόσο μικρή μπορεί να διαλέξει ανάμεσα 1) στον λαμπρό δρόμο που ακολούθησαν η Britney Spears και η Lindsay Lohan και 2) στον βατό δρόμο που ακολούθησαν οι Katie Holmes και η Reese Witherspoon. Πρέπει να δώσουμε στην κοπέλα το χρόνο να διαλέξει μόνη της την τύχη της. Και μέχρι τότε να είμαστε από κοντά να την παρακολουθούμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα