Aιτήσεις για τη χορήγηση τροφίμων σε απόρους

13:16 15/1/2012 - Πηγή: 24wro
Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και... Περιβάλλοντος (Πολυκοινωνικό) Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ανακοινώνουν ότι:

Στo πλαίσιo του προγράμματος χορήγησης τροφίμων από τα αποθέματα παρέμβασης στους απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτους 2012, καλούνται οι δημότες του Δήμου Αλεξ/πολης, να δηλώσουν συμμετοχή ως ωφελούμενοι στο φορέα, εφόσον ανήκουν στην κατηγορία «Άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες,
που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, με ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι και 12.000€, προσαυξανόμενο κατά 30% για τη σύζυγο και για το πρώτο και δεύτερο ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί. Το εισόδημα αυξάνεται κατά 40% σε περίπτωση μη ύπαρξης κατοικίας».

Οι Δημότες που ανήκουν στην κατηγορία «ΑμεΑ, τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες» έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αντίστοιχους τοπικούς συλλόγους, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι ή επρόκειτο να εγγραφούν.

Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά των δικαιούχων, θα πρέπει να προσκομιστούν στην υπηρεσία, καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες ( Δευτέρα έως Παρασκευή), από 15/01/2012 έως και 31/03/2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα