AEK: Χωρίς Καφέ στην Τούμπα

14:16 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Παντελής Καφές από κτύπημα στο κυριακάτικο ματς με τον ...ΠΑΟΚ, δεν υποχώρησαν ούτε και σήμερα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ εξακολουθούσε να πονάει και ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στην Τούμπα. Κάτι που προφανώς και δημιουργεί αγωνιστικό πονοκέφαλο στον Ισπανό τεχνικό. Και αυτό, διότι ο Χιμένεθ είχε δώσει στον Καφέ τον ρόλο του επιτελικού μέσου στην κορυφή του ρόμβου. 

Τώρα εκ των πραγμάτων καλείται να αλλάξει τα πλάνα του. Είτε δίνοντας και πάλι τον ρόλο αυτόν στον Γκερέιρο, είτε (κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό), αλλάζοντας και πάλι το σύστημα σε ένα 4-3-3. Όπως δηλαδή παρέταξε ο Χιμένεθ την ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Πέμπτη. Και στο οποίο μάλιστα χωράνε στην ίδια ενδεκάδα και ο Σκόκο που πλέον έχει επιστρέψει δριμύτερος από τραυματισμό αλλά και ο φορμαρισμένος Λεονάρντο που έμεινε στον πάγκο την περασμένη Κυριακή. 

Κατά τα άλλα η αποστολή εκπλήξεις δεν είχε. Οι τραυματίες Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς έμειναν και πάλι εκτός. Το ίδιο και ο Μπερνς που δεν υπολογίζεται. Αντίθετα επέστρεψε στην αποστολή ο Έντερ, αλλά και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, που ο Χιμένεθ επέλεξε έναν από τους πιτσιρικάδες που κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. 

Η αποστολή που το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Καράμπελας, Μανωλάς, Νταντόμο, Ντιόπ, Λαγός, Μπάχα, Μάκος, Κλωναρίδης, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Νασούτι, Έντερ, Σκόκο  theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα