20 ATΑΙΡΙΑΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Οι καυτοί μαζί με τους… καθόλου καυτούς!

20:08 12/7/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν μπορεί να είναι όλα τα ζευγάρια στο Χόλιγουντ εξωφρενικά όμορφοι όπως ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ή ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ...

Ξεχωρίσαμε 20 από τα αγαπημένα μας celebrity ζευγάρια, όπου ο ένας είναι ξεκάθαρα πιο hot από τον άλλον.
Μήνυμα προς τους όχι και τόσο όμορφους: αυτό δεν σημαίνει πως σας αγαπάμε λιγότερο. Στην πραγματικότητα έχουμε να σας πούμε πολλά μπράβο που «ρίξατε» μία γυναίκαρα που δεν είναι του επιπέδου σας!

Μέριλιν Μάνσον και Ντίτα φον Τιζ

Πραγματικά ο Μέριλιν Μάνσον θα ήταν σ' αυτή την λίστα εάν ήταν μαζί με οποιαδήποτε. Ο rocker παντρεύτηκε την burlesque κούκλα Ντίτα φον Τιζ, χώρισαν όμως ένα χρόνο αργότερα εν μέσω φημών πως ο Μάνσον έβλεπε την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (άλλη μία σούπερ sexy γυναίκα!).

Τζακ Νίκολσον και Λάρα Φλιν Μπόυλ

Ο Τζακ Νίκολσον είναι γνωστός γυναικάς όμως μία από τις πιο μεγάλες σε διάρκεια «σχέσεις» του (εάν μπορείς να την πεις έτσι) ήταν με την Λάρα Φλιν Μπόιλ, πιο γνωστή για τον ρόλο της στο cult classic Twin Peaks, η οποία είναι 33 χρόνια νεότερή του. Χώρισαν για τα καλά το 2000, όμως πήγαν μαζί διακοπές στην Γαλλία το 2006. Πραγματικά αναρωτιόμαστε ποια είναι η γοητεία του γέρου Τζακ!
Αντριάνα Λίμα και Μάρκο Γιάριτς

Το μοντέλο της Victoria Secret έχει παντρευτεί τον σταρ του NBA, Μάρκο Γιάριτς, εδώ και τρία χρόνια, και έχουν μία όμορφη κόρη. Ο Μάρκο λέει «Έχουμε αντίθετη άποψη σε ορισμένα πράγματα, όμως αυτό είναι καλό. Υπάρχει μία σπίθα στο γάμο μας... Ταιριάζουμε απίστευτα καλά και ζούμε μία μεγάλη περιπέτεια μαζί».
Άαρον Τζόνσον και Σαμ-Τέιλορ Γουντ

Ο star του Kick-Ass, Άαρον Τζόνσον είναι παντρεμένος με την βρετανίδα σκηνοθέτιδα Σαμ-Τέιλορ Γουντ -24 χρόνια μεγαλύτερή του- και έχουν δύο παιδιά μαζί. Μιλώντας για την αμφιλεγόμενη σχέση τους, η Γουντ θα πει «Στην περίπτωσή μας, κανείς δεν πληγώνει κανέναν, κανείς δεν είναι δυστυχισμένος. Είναι απλά ο έξω κόσμος που αισθάνεται πως πρέπει να σχολιάσει... και εσύ δεν μπορείς να το ακούς αυτό».

Πάντμα Λάκσμι και Σάλμαν Ρούσντι
Η όμορφη τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο ήταν παντρεμένη στον μυθιστοριογράφο Σάλμαν Ρούσντι για 3 χρόνια, και υπήρξε μέχρι η έμπνευση για ένα βασικό χαρακτήρα στο βιβλίο του Fury. Αυτός ο τίτλος έπρεπε να υπονοούσε πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.

Κριστίνα Αγκιλέρα και Τζόρνταν Μπράτμαν

Η pop star έχει πλέον χωρίσει από τον μουσικό παραγωγό σύζυγό της, όμως μας σοκάρισε όλους όταν έκανε σχέση μαζί του.

Κρίστεν Μπελ και Νταξ Σέπαρντ

Λατρεμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας, η Κρίστεν Μπελ είναι αρραβωνιασμένη στον ηθοποιό/κωμικό Νταξ Σέπαρντ και λέει «Με κάνει διαρκώς να γελάω: όταν είμαι λυπημένη, θυμωμένη, μπερδεμένη, ενοχλημένη. Οτιδήποτε κι αν μου συμβαίνει μπορεί να μου χαλαρώσει την διάθεση»
Άνταμ Ντούριτζ και Μέρι Λουίζ Πάρκερ

Ο frontman των Counting Crows, Άνταμ Ντούριτζ, είναι στην ουσία ένας επαγγελματία
Keywords
Τυχαία Θέματα