Ζακετούλα, η εναλλακτική!

13:48 9/9/2017 - Πηγή: Ntynomai

Ένα πράγμα θυμόμαστε όλοι μα όλοι από τις μαμάδες μας: βάλε τη ζακέτα σου!

Ή μην ξεχάσεις τη ζακέτα σου! Και όλοι μα όλοι επίσης λέγαμε πως, όταν μεγαλώσουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να κυνηγάμε τα παιδιά μας να φορούν τις ζακέτες τους!

Αλλά η ζωή κάνει κύκλους και πλέον το εξίσου θρυλικό: θα γίνεις και εσύ μάνα και θα καταλάβεις, παίρνει πια σάρκα και οστά στα δικά μας παιδιά, που τα κυνηγάμε με τη σειρά μας να φορέσουν τη ζακέτα τους, ειδικά τώρα το Φθινόπωρο που αποτελεί ένα μεταβατικό στάδιο, που νωρίς το πρωί δεν μπορείς να βάλεις μπουφάν αλλά η ψύχρα κάποιες φορές είναι έντονη

και δεν μπορείς να τα στείλεις στο σχολείο μόνο με το κοντομάνικο!

Η ζακέτα λοιπόν είναι το εναλλακτικό πανωφόρι του φθινοπώρου, ευτυχώς που πια υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία και τόσα όμορφα σχέδια, που είναι ικανά να προσελκύσουν τα παιδιά και αυτό το: βάλε τη ζακέτα σου να μην ακούγεται γραφικό!

Τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσι υπάρχουν ζακέτες αθλητικές, που τα παιδιά τις αγαπούν πάρα πολύ, εν γένει όμως ζακέτες που μας βοηθούν να μην σπαζοκεφαλιάζουμε κάθε φορά που ψάχνουμε ένα ελαφρύ και ευκολοφόρετο πανωφόρι για τα παιδιά μας.

Ζακέτα Παιδική Αθλητική (18,50 €) [Περισσότερα]Παιδική Ζακέτα (27,30 €) [Περισσότερα]S.Oliver Cardigan (14,00 €) [Περισσότερα]Adidas Performance (44,95 €) [Περισσότερα]Ζακέτα Adidas Performance (24,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα Φούτερ (14,99 €) [Περισσότερα]Levi's Kids (37,90 €) [Περισσότερα]Nike Sportswear (41,92 €) [Περισσότερα]Παιδική Ζακέτα (15,90 €) [Περισσότερα]Zακέτα (42,00 €) [Περισσότερα]Ριγέ Ζακέτα (7,50 €) [Περισσότερα]Ζακέτα (27,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα