Παντελόνια φόρμα: η τάση της άνεσης!

20:44 7/9/2017 - Πηγή: Ntynomai

Φέτος η μόδα μας έκανε το χατίρι και μας χάρισε ένα παντελόνι τόσο μα τόσο άνετο, ευκολοφόρετο και cool για την καθημερινότητα μας, που θα γίνει αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας. Τα παντελόνια πια θυμίζουν το κάτω μέρος μίας αθλητικής φόρμας και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους. Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και σχέδια, με ρίγα στο πλάι ή μονόχρωμα και πραγματικά τα έχουμε λατρέψει.

Τα φοράτε με λευκό πουκάμισο και sneakers, με Top ακόμα και με

γόβες , όπως τα φόρεσαν οι κορυφαίες bloggers παγκοσμίως.

Θεωρώ πως είναι ένα παντελόνι που θα δώσει μία χαλαρή πνοή στην καθημερινότητα μας, μπορεί να φορεθεί συνδυασμένο με όλα τα jackets μας είναι ιδανικό επίσης για τις μαμάδες που οι δραστηριότητες τους είναι πολλές και έχουν ανάγκη στιλάτα παντελόνια, που μπορούν να αντέξουν στις «σκληρές» συνθήκες, του να τρέχεις όλη μέρα για να ανταποκριθείς στις ανάγκες της οικογένειας, των παιδιών και της δουλειάς.

Εμείς κάναμε για εσάς έρευνα αγοράς και σας βρήκαμε όχι μόνο τις νέες αφίξεις αλλά και τα πιο όμορφα παντελόνια φόρμα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο στυλ και στις ανάγκες σας.

Παντελόνι Με Ρίγα Στο Πλάι (39,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Με Λάστιχο Στη Μέση (34,99 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Φούτερ (19,99 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Φούτερ (19,99 €) [Περισσότερα]Katrus Φούτερ Παντελόνι (31,16 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Φόρμα Γκρι (25,90 €) [Περισσότερα]Katrus Φούτερ Παντελόνι (25,56 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Casual Παντελόνι Katrus (38,95 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Casual Παντελόνι Katrus (38,95 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Φούτερ (17,99 €) [Περισσότερα]Bodytalk Trilogy Pants (39,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Φούτερ (19,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα