Βάλε λίγο πουά στη ζωή σου!!

Από τα τέλη των 30’s με την επίσημη εμφάνιση της Minnie Mouse και μετά, το λεγόμενο polka dot pattern καταλαμβάνει σημαντική θέση στο χώρο της μόδας με σταθερούς εκφραστές του μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους: Comme des Garcons, Prada, Marni και Μarc Jacobs είναι κάποιοι από αυτούς, ενώ περιοδικά σχεδόν όλοι οι οίκοι το συμπεριλαμβάνουν σε collections

τους. Φέτος λοιπόν είναι μια από αυτές τις χρονιές που το πουά έχει την τιμητική του και με ευκολία μπορούμε να βρούμε κομμάτια, που θα ανανεώσουν την wardrobe μας.

Ξεκινώντας με το κλασσικό αλλά και διαχρονικό άσπρο-μαύρο, κινούμαστε σε safe mode, απολαμβάνοντας το trend. Συνδυάστε το με έντονο ή φλούο κίτρινο αλλά και παστέλ χρώματα, όπως mint (ή αλλιώς πράσινο απαλό), ροζ και γαλάζιο. Το πουκάμισο είναι η πιο ωραία επιλογή, δίνοντάς μας την δυνατότητα να το φορέσουμε μέσα από πουλόβερ και η λεπτομέρεια αυτού σε γιακά και μανίκια να κάνει την διαφορά στο ντύσιμό μας. Τα φορέματα είναι επίσης πολύ όμορφα σε πουά μοτίβο, ταξιδεύοντας μας στο χρόνο και χαρίζοντάς μας θηλυκότητα και ρομαντική διάθεση.

Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, μπορούμε να δοκιμάσουμε κι άλλους συνδυασμούς χρωμάτων, όπως burgundy-μαύρο, μπλε-μαύρο ή και σκούρο πράσινο-μαύρο. Η διαφάνεια αλλά και εναλλαγή υφών είναι άλλοι τρόποι να απεικονίσουμε το πουά, δίνοντας άλλη διάσταση στην τάση. Το μέγεθος του πουά φέτος είναι μάλλον μεγάλο, χωρίς όμως να αποκλείει το μικρότερο.

Βάλτε λοιπόν λίγο girly διάθεση στο ντύσιμό σας, κάνοντας τον κρύο χειμώνα πιο ευχάριστο!


Glamorous Swing Dress In Polka Dot (30,56 €) [Περισσότερα]
Motel Sarah Dress In Polka Dot (48,62 €) [Περισσότερα]
White Chocoolate Polka Dot Short (43,75 €) [Περισσότερα]
Jumbo Polka Dot Print Shirt (13,84 €) [Περισσότερα]
Tie Back Polka Dot Tee (14,45 €) [Περισσότερα]
Polka Dot Knotted Blouse (22,58 €) [Περισσότερα]
One Size Dotted Tights (8,00 €) [Περισσότερα]
Μπλούζα Bershka με διπλό ύφασμα (17,99 €) [Περισσότερα]
Κολάν Bershka πουά (17,99 €) [Περισσότερα]
CREAM AND GREEN POLKA DOT PRINT DRESS (30,08 €) [Περισσότερα]
DARK RED POLKA DOT SHORTS (12,03 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα