Το μυστικό του www.secretboutique.gr

Υπάρχει ένα e-shop που υπόσχεται να μας αποκαλύψει το πολυπόθητο μυστικό του στυλ. Φυσικά, πρόκειται για το secretboutique.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει ό,τι ακριβώς χρειάζεται η γυναικεία γκαρνταρόμπα από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Κομμάτια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και άκρως θηλυκές γραμμές που μπορούν να ανανεώσουν αυτόματα το look μας και να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε την μάχη του στυλ.

Υπάρχει

όμως και κάτι ακόμα που κάνει το συγκεκριμένο e-shop πραγματικά ξεχωριστό. Πέραν από τα προσεγμένα ρούχα και αξεσουάρ, το secretboutique.gr διαθέτει και ένα blog στην επίσημη ιστοσελίδα του, στο οποίο μπορείς να βρεις συμβουλές μόδας, στιλιστικές ιδέες αλλά και πολλούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Οι ίδιοι είναι ένθερμοι υποστηρικτές της διαδραστικότητας και επιδιώκουν να αποκτήσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό τους και όχι απλά κέρδη. Επισκεφτείτε το www.secretboutique.gr, αλλά και τα ομώνυμα καταστήματα και μην διστάσετε να στείλετε τα μηνύματα σας με τις δικές προσωπικές ερωτήσεις και απορίες.

Και μιας που διανύουμε και περίοδο εορτών, το secretboutique.gr μας κάνει το δικό του χριστουγεννιάτικο δώρο. Μας χαρίζει έκπτωση 15% στην καινούργια του συλλογή και δωρεάν έξοδα αποστολής worldwide.

Plain Midi Dress (38,68 €) [Περισσότερα]Dress With Necklace (76,07 €) [Περισσότερα]Roses Pattern Dress (48,87 €) [Περισσότερα]Cloche Skirt (29,67 €) [Περισσότερα]'Bat' Type Cardigan (38,16 €) [Περισσότερα]Leather Leggings (38,16 €) [Περισσότερα]Muslin & Bow Back Blouse (25,42 €) [Περισσότερα]2 Pockets Sweater (38,16 €) [Περισσότερα]'Hearts' Print Sweater (25,41 €) [Περισσότερα]Black C- Through Open Back (33,15 €) [Περισσότερα]'Brunettes Print T-Shirt (21,17 €) [Περισσότερα]Ruffles At Back Sweater (41,64 €) [Περισσότερα]Ribbon & Rocks Necklace (23,72 €) [Περισσότερα]Vogue Envelope (12,76 €) [Περισσότερα]Biker Boot Golden Zip (38,16 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα