Τα 10 must have της φετινής Άνοιξης!

12:38 9/4/2014 - Πηγή: Ntynomai

Floral φορέματα, μαρινιέρες, παστέλ, πλισέ, δαντέλες, έντονα χρώματα, total white, cute patterns. Οι τάσεις της Άνοιξης για το 2014 σε συνεπαίρνουν και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις;

Μην αγχώνεσαι καθόλου! Εμείς ανακαλύψαμε τα 10 key pieces της σεζόν που πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα σου και σου τα παρουσιάζουμε! Ντύσου όπως οι fashion

insiders εύκολα και οικονομικά!

1. Ένα ρομαντικό floral φόρεμα: Ένα από τα top style choices των τελευταίων χρόνων που θα σου δώσει χάρη, θηλυκότητα και θα ανανεώσει την διάθεση σου!

2. Boyfriend Cut Jeans: Girls on a boy’s jean? Το έχουμε λατρέψει όσα λίγα αφού δίνει fashionable αέρα και άνεση από το γραφείο έως την βραδινή μας έξοδο. Με t-shirt αλλά και lingerie τοπ, όπως και αν το συνδυάσεις είναι απλά τέλειο!

ASOS Premium Skater Dress With Pretty Floral Embroidery (91,30 €) [Περισσότερα]Pull&Bear Ripped Boyfriend Jeans (42,12 €) [Περισσότερα]

3. Nude stilettos: Μα πώς να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου ένα ζευγάρι nude γόβες; Γίνεται, δεν γίνεται. Αφού πάει παντού και με τα πάντα!

4. Έφθασε η ώρα για το LWD σου! Φόρεσε το με ένα πολύχρωμο statement necklace για να φωτίσει την απογευματινή βόλτα με τον αγαπημένο σου και με ένα χρωματιστό blazer για το επίσημο meeting του γραφείου.

PINTI Nude (123,20 €) [Περισσότερα]WRAP SKIRT DRESS (29,99 €) [Περισσότερα]

5. Το λευκό σου blazer: Υπάρχουν μερικά κομμάτια που είναι θησαυροί για την γκαρνταρόμπα σου και απαντούν στο καθημερινό ερώτημα "Τώρα τι να φορέσω από πάνω;" Άκρως αριστοκρατικό και φινετσάτο θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις για χάρη σου.

6. Ένα statement necklace στα χρώματα της Άνοιξης! Θα μεταμορφώσει ακόμα και το πιο casual outfit σου στο λεπτό! Άσε που θα κάνει fashionable αυτό το άχαρο φόρεμα που είχες κρύψει στην ντουλάπα αφού δεν μπορούσες με τίποτα να το κάνεις.. λίγο πιο ενδιαφέρον.

ENGRAVED BUTTON BLAZER (35,99 €) [Περισσότερα]Coloured stonework necklace (12,95 €) [Περισσότερα]

7. Δοκίμασε πλισέ! Κάνε ένα flashback στις μαθητικές τις φούστες για ένα εύκολο girly outfit. Επέλεξε την σε έντονο χρώμα και φόρεσε την με το λευκό πουκάμισο σου αλλά και το ριγέ t-shirt σου!

8. Η παιχνιδιάρικη και πρακτική τσάντα: Για να χωράει τα απαραίτητα αλλά να έχει και αυτό το κάτι. Επένδυσε σε μια τσάντα τύπου satchel την οποία μπορείς να τολμήσεις όχι μόνο στα κλασσικά neutrals αλλά σε έντονα χρώματα και cute designs όπως πουά.

Pleated skirt (14,95 €) [Περισσότερα]Τσάντα εμπριμέ με αγκράφες (14,99 €) [Περισσότερα]

9. Για τα μάτια σου μόνο! Τα γυαλιά σου φέτος θέλουν χρώμα. Γιατί να μην τους κάνεις την χάρη λοιπόν; Άσε για λίγο τα μαύρα και τα ουδέτερα χρώματα και παίξε με ροζ, γαλάζιους, κίτρινους και πράσινους φακούς. Θα αναδείξουν μοναδικά τα total looks σου!

10. Ankle booties: Η Άνοιξη είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να χαρείς τα μποτάκια σου για αυτό μην καθυστερείς άλλο τις άνετες και κομψές εμφανίσεις σου! Και μην ξεχνάς πως τα ankle booties δεν είναι μόνο για ανάλαφρα φορέματα και jeans αφού πηγαίνουν πολύ και με straight line φούστες!

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ (50,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο ημίμποτο (49,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα